Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, mi a véleményetek arról, ha homokosnak hívnak?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 13:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Semmi, nekem teljesen oké. Én is szoktam úgy hívni magamat és másokat is. Régen frusztrált, de igazából nincs jelentősége. Megtanultam, hogy le kell szarni másokat, hogy boldog legyek és ennyi.
2021. ápr. 24. 13:43
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Semmi bajom vele. Szerintem kellenek szinonimák, mert az is furcsa, ha minden második mondatban a meleg szó hangzik el.
2021. ápr. 24. 13:47
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Bocs, Kérdező, de én kibővíteném a kérdést a "bu**i"-val, "búza"-val, ha lehet :)
2021. ápr. 24. 13:50
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Engem az sem zavarna 3-mas. Ez csak egy szó, attól még nem leszek több, vagy kevesebb. Számomra ez majdnem olyan, mint amikor hülyézek valakit.
2021. ápr. 24. 13:54
 5/14 anonim ***** válasza:
10%
Farbatúró, ferdehajlamú, aranyeres undi, fekál búvár is korrekt.
2021. ápr. 24. 14:14
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Repedt seggű. :D Egyszer egy haverom mesélte, hogy akkorát sz*rt, hogy megrepedt a luka környékén a bőr. Mondtam neki, hogy hát nekem nincs tapasztalatom a szétrepedt seggekkel kapcsolatban. Jaj, ha tudta volna, hogy homi vagyok... :D Bár így is jót röhögtünk. Én még poénnak is bevenném ezt az egészet. Természetesen a szándékos megalázást már én sem nézném jó szemmel. Viszont nálam a humor belefér.
2021. ápr. 24. 14:27
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem igazán érdekel.
2021. ápr. 24. 14:35
 8/14 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem nem a szó számít, mivel a szavak csak szavak. Pl. Holnaptól eldönthetem hogy a Csirkefarhát egy derogativ kifejezés, és használhatom arra hogy másokat sértegessek vele. Nem a szó maga, amivel megsértünk valakit, hanem a mögötte rejlő szándék, vagy a kontextus.

Épp ezért, a megfelelő emberi kapcsolat esetén, hívhatsz valakit homokrejteki ninjától kezdve, bㅜzi maci magazinon ketesztül, popsi pecérig bárminek, ha a kontextusból, vagy a mondandódból hiányzik a rossz szándék, vagy agresszió, akkor semmi értelme megsértődni rajta.

Ugyanígy foghatok egy teljesen ártatlan szót, és használhatom az emberekre sértésként, így mivel a mondandóm támadó jellegű és agresszív, teljesen jogos a sérelem akkor is, ha mondjuk csak shrimponak hívom a szomszéd Pistibácsit.

Mondjuk én nem vagyok meleg, úgyhogy kétlem hogy számítana a véleményem. Csak ezt látom úgymond reálisnak a témában.

Viszont osztom az 1.mondanivalóját. Marha nehéz lessz az ember élete ha azon görcsöl, hogy mások szerint hogyan kellene élni.

2021. ápr. 24. 14:38
 9/14 anonim ***** válasza:
89%

Engem egyáltalán nem zavar semmilyen jelző, szoktam magamra mondani én is, hogy bzi, a homokos szót nem használom, de az is oké.

Nem szabad hagyni, hogy a szavak nagy hatással legyenek ránk. El kell engedni, az csak egy szó. Rosszindulatú emberek meg vannak, viszont nagyon nem tetszik nekik, amikor azt látják, hogy le sem szarjuk a mocskolódásukat :D

2021. ápr. 24. 14:47
 10/14 anonim ***** válasza:
77%
Semmi, de nekem a b.zival sincsen semmi bajom, sőt hetero haveroknak még én is szoktam mondani poénból... az esik rosszul ha valaki sértésként szánja. De arra csak egyszerűen nem figyelek. A legtöbb esetben poénosan mondják.
2021. ápr. 24. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!