Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Társkeresőn sok meleg miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn sok meleg miért hazudja be hogy heteró?

Figyelt kérdés

Több olyannal találkoztam már, akinek barátnője, felesége volt. De már smárolás közbe hamarabb állt a farkuk mint nekem, volt aki 2x is elélvezett, elsőként mikor szopott, majd miközbe dugtam akkor is.

És ezek mindig azt mondják hogy csak "kíváncsi heterók", de jobban élvezi a szexet fiúval mint sok rendes meleg..

Nem tudják magukat elfogadni, ezért hazudják be maguknak hogy heterók? Miért van barátnője, ha férfire izgul?

Gondolom így kényelmes, mert megfelel a családi elvárásoknak, hogy hát unoka, feleség, boldog nagy család.

2021. ápr. 23. 12:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Megvalaszoltad magadnak a kerdesed🤷🏼‍♀️
2021. ápr. 23. 12:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tökéletesen jól leírtad az okokat.

Külön kategória azok az "atommelegek" akik csak tudják hogy sok meleg a "kíváncsi hetero"-ra gerjed és játszmázásból behazudják hogy első alkalom lenne nekik (ilyenből is van elég sok példa).

2021. ápr. 23. 12:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan. Mindig könnyebb azt mondani másoknak, hogy én akkor is "hetero vagyok". :) Társadalmi megfelelési kényszer és nem tudják magukat elfogadni. Rájuk férne szakember látogatása, mert hosszú távon jó nagy lelki roncsok lesznek. Dehát ez az ő döntésük.
2021. ápr. 23. 12:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
igazából tényleg le is írtad a választ. szóról-szóra igazad van
2021. ápr. 23. 12:59
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
A titkos Ilonkák.
2021. ápr. 23. 13:09
 6/10 anonim ***** válasza:
9%
Ez a flexiszexualitás amit kiváncsi heterónak mondanak. Azt jelenti hogy kalandozgat brahiból heteró viszonyon kívül is de életvitelszerűen nem biszex vagy homo. A jelenség megértéséhez ott vannak a nők mint példa: Fiatal korosztályuk hány százaléka lenne heteró ha mindenki kiszorúlna ebből a kategóriából amennyiben már szexelt smárolt lánnyal????
2021. ápr. 23. 13:33
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

6/6A két dolog egészen más.

Amíg két csaj azért csókolózik egymással brahiból a kiszemelt pasi előtt, hogy felizgassák a látvánnyal, addig ezek a kíváncsi heterók nem közönség előtt csinálják, hanem titokban és a saját kielégülésük miatt.

Nem ugyanaz a kettő.

2021. ápr. 23. 14:08
 8/10 anonim ***** válasza:
4%
7 nézők nélkül is csinálják ha éppen olyan lábbal keltek fel reggel, de eszük ágában nincsen a testiségnél többet gondolni bele. Illetve barátság még lehet de azontúl semmi
2021. ápr. 23. 19:39
 9/10 anonim ***** válasza:
91%

8-as::

Ettől ez még mindig nem kíváncsiság.

Vegyünk egy hetero párt, ahol az egyik fél megcsalja a másikat, a 3. személlyel semmi mást nem tud elképzelni csak szexet, akkor nem is nevezhetjük megcsalásnak?

Amúgy meg nem egy olyan családapát láttam kíváncsi heteróként fent meleg szexpartnerkeresőn, akik úgy pucsítanak, hogy még a prostik is megirigyelhetnék.

2021. ápr. 23. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon értem ezt a kategóriát, hogy kíváncsi hetero. Akkor én meg kitalálok olyan kategóriát, hogy atombika...

Semmi értelme nincs. A kíváncsi hetero az egy olyan rossz életű (meleg vagy biszex) ember, aki hazzudik a feleségének/barátnőjének és magának. Tönkretéve a családja és saját életét.

2021. jún. 10. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!