Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszex, meleg férfiak miért olyan rámenősek a társkereső oldalakon? Miért nem értik meg hogy egy hetero emberben undort kelt a közeledésük?
#4 :D :D
Tényleg !! Mi a faxnak regizel meleg oldalraa???
Kis kocsog :)
mondjuk én meleg vagyok, de ez a rámenősség biszex férfiakra jellemző. undorító szerintem, minden nap más faszát szopják.
a meleg társkeresőn egyébként a legtöbb ember ilyen.
6-os biszex vagyok és nektek melegeknek nem undorító meleg parkokba, homo bárokba fűvel fával csinálni? Pont nem ránk biszexekre jellemző ez, akiknek családjuk, barinőjük van és diszkréten élnek, nem mi fogunk fűvel fával lefeküdni, akik nem reklámozzuk az ilyen hajlamainkat..
És valószínű nem mi nyomulunk mindenkire, küldözgetjük fűnek, fának a képeinket...
Kérdező azért írnak rád, mert sok bi heteroként hirdeti magát, ha sokan írnak rád az azt jelenti jó pasi lehetsz, megértem ez teher neked, de próbáld elfogadni és írd ki az adatlapodra, hogy minden férfit aki rád ír tiltasz. Ebből az értelmes leveszi te valóban hetero vagy. A szitut meg kezeld lazán, nincs értelme ezen dühöngeni, jó pasi vagy rád írnak, ezt fogd fel pozitív megerősítésként.
"6-os biszex vagyok és nektek melegeknek nem undorító meleg parkokba, homo bárokba fűvel fával csinálni? Pont nem ránk biszexekre jellemző ez, akiknek családjuk, barinőjük van és diszkréten élnek, nem mi fogunk fűvel fával lefeküdni, akik nem reklámozzuk az ilyen hajlamainkat..
És valószínű nem mi nyomulunk mindenkire, küldözgetjük fűnek, fának a képeinket..."
Na figyelj. Hatos vagyok és nem csinálom fűvel fával. Mindössze 3 szexpartnerem volt eddig. Kimered jelenteni, hogy mi melegek vagyunk ilyenek, ti biszexek meg szentek? Hány olyannal találkoztam társkeresőn pl vagy akár itt, hogy barátnője, felesége van, de azért pályázik a farkamra. Undorító. A legtöbb biszex csak szexet akar, küldi magáról a hülye képeit köszönés helyett. Nem képesek a rendes szeretkezésre.
Úgy állítod be, mintha titkolni kellene ezt a hajlamot. Nem mondom, hogy reklámozni kell, de az nem baj, ha valakinek vannak ilyen hajlamai. Az írásod alapján magad ellen is beszélsz, ahogyan a melegekről vélekedsz. Ne általánosíts! Én nem mondom, hogy az összes bi ilyen, de szerintem egyszerűen undorító az a viselkedés, amit a legtöbbjük csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!