Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért bűn a keresztények szemében ha két férfi szereti egymást?
"Oszovetseg is eliteli a homokosság minden formáját beleértve a leszbikusokat is."
Nem. De ezt már leírtam.
"Ebből nem tudod kimagyarázni magad"
Nem is szükséges, mivel kettőnk közül én vagyok a Biblia-kutató.
"mert Jézust sem látták sehol hogy két leszbi fajtalanságát helyeselte volna"
De azt sem, hogy elítélte volna, azaz Jézus nem foglal ebben állást. Ennek a teológiában a neve adiaphoron, azaz semleges.
"és nem mindegy?"
Mi nem mindegy? :)
😂 ezt a vitát 😂
Az senkinek nem esik le, hogy azért nincs benne elítélve a női homoszexualitás, mert az írói kozben arra recskáztak?😂😂😂
Jezusom a keresztények annyira képmutató emberek, a legrosszabbak az összes vallás közül. Elvileg a szeretet kellene terjesztenetek, de ti mást sem csináltok, mint a gyűlölet és a méreg hagyja el a szátokat. Ha a szobrok tényleg tudnának vért könnyezni, akkor egész vízesés lenne amikor a sok álkeresztény ott terdel a padban
28. "utálom a keresztényeket de azokat is akik elferditik a bibliát hogy valamit jónak mondjanak"
Még egyszer: én csak a tényekről beszélek. A Bibliában egyedül Pál apostol tesz egyetlen megjegyzést a leszbikusokra, egyébként sem az Ószövetség, sem Jézus nem foglalkozik a témával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!