Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, ki tetszik nektek jobban: Thor (Chris Hemsworth) vagy Amerika kapitány (Chris Evans)?
Amerika kapitány segge
De a régi, az jó!!!
Most vonul nyugdíjba, már nem vállal szerepet erre a posztra.
Chris Evans egész ember egy 10/10 a nemi szerve is 😏
Nekem Chris Evans meg Liam Hemsworth a favorit
9. Hemsworth már hosszú ideje él együtt a feleségével, hűséges típus és látszik a közös képeiken, hogy tényleg szeretik egymást. Mellette jó humora van. Egy tök kedves és laza embernek tűnik. Ha nem csak a külsőségeket nézem, hanem azt is, hogy milyen típusú férfi (megbízható, komoly kapcsolatokban gondolkodó), akkor nyilván Hemsworth a szimpatikusabb, attól függetlenül, hogy foglalt. Az, hogy mellette jól néz ki, ezt csak még jobban eladja.
Bocs ha ezt is nézem, amikor választok, hogy mi a vonzóbb nekem egy férfiban. Tudom a meleg világban a dickpic a menő, ennek a kritériumnak meg a másik Chris felel meg. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!