Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keményen vagy gyengéden szeretsz szexelni?
Figyelt kérdés
Én imádom ha a partnerem tövig betolja és hallom ahogy csattog.2021. ápr. 18. 08:39
11/19 anonim válasza:
Gyengéden,sok -sok izgalmas előjátékkal
12/19 anonim válasza:
Keményen, határozottan.
22/aktív
Szeretem, ha recseg az ágy, nyög a passzív.
13/19 anonim válasza:
Attol fugg milyen hangulatom. Szeretem a gyengedseget, de szeretem a vad, eroszakos szexet is.
15/19 anonim válasza:
Keményen, de szenvedélyesen. :D
16/19 anonim válasza:
El nem tudnám képzelni erőszakosan, vagy durván, vagy akár keményen.
Nem tennék ilyet senkivel. És nem érdekel az sem, hogy ma divat a keménykedés, vagy a dominancia, és lúzerségnek tartja a többség az érzékiséget.
17/19 anonim válasza:
Csak gyengéden, szenvedélyesen és jó hosszan. :)
De azért néha felpörgünk a szexhaverommal. :)
18/19 anonim válasza:
Én szeretem a határozott aktív partnert. Ez nem feltétlenül jelent durvaságot de értelmes keretek között az az is belefér.
32p Győr
19/19 Lacás1976 válasza:
Alapvetően gyöndéden de kis vadulás mindkét oldalról belefér 44 ff vagyok uni, itthon passziv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!