Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden lány igényli, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány igényli, hogy néha keményen megbas**zák? Vagy tényleg vannak olyanok, akik kizárólag gyengéden szeretik?

Figyelt kérdés
Elnézést a trágár kifejezésért, de ez a legjobb szó. Tehát észrevettem, hogy a legtöbb lánynál az a helyzet, hogy romantikázni kell velük eleinte, finoman, gyengéden csinálni. De mikor nagyon felizgulnak, akkor sokan arra vágynak, hogy úgy megrakja őket a férfi, hogy lábra se bírjanak állni. Persze ehhez teljesítmény is kell a férfi részéről.. De mindenki vágyik erre? Vagy tényleg vannak, akik nem kívánják ezt? A másik, hogy sosem tudom mikor van az a pont, hogy mostmár keményebben kéne tolni, leszámítva persze, ha szól a csaj, hogy gyorsabban. Lányok, ti hogy szeretitek?

2020. szept. 23. 09:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Néha jól esik a durvulás

De akkor a pasinak is olyan a hangulata

2020. szept. 23. 10:11
 2/13 anonim ***** válasza:
13%
azok nem nők hanem állatok, az igazi NŐ finom lelkű és szeretkezik nem bszik....üdv 30 F
2020. szept. 23. 10:14
 3/13 anonim ***** válasza:
A normális férfit aki odafigyel.
2020. szept. 23. 10:14
 4/13 anonim ***** válasza:
Az én párom igényli ezt. Nem is kis kihívás megadni neki ahogy azt szeretné.
2020. szept. 23. 10:17
 5/13 A kérdező kommentje:
És az kiábrándító nagyon a lányoknak, ha csak nagyon rövid ideig bírom a kemény menetet?
2020. szept. 23. 10:23
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem kevés srác tudja hosszú ideig a kemény menetet.

Max akkor ha érzésteleníted a farkadat.

2020. szept. 23. 12:34
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
én tudom mert körül metélt vagyok 1 óráig is bírom
2020. szept. 23. 12:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Volt egy exem, ő is bírta a kemény kefélést 1 órán keresztül is simán. Ő is körül volt metélve, bár nem tudom, hogy van-e összefüggés.
2020. szept. 23. 13:50
 9/13 anonim ***** válasza:
8+ ja amúgy igényeltem is, igen. Meg igénylem most is. Nem azt jelenti h b.szni szeretek, de nem szeretem a túlzott finomkodást, szeretem ha pörögnek az események az ágyban. 27N
2020. szept. 23. 13:52
 10/13 A kérdező kommentje:
El se tudom képzelni, hogy lehet bírni 1 órát gyors tempoban. Én egy szűk, meleg punciban 1 perc alatt elélvezek, ha nagyon gyorsan nyomom.
2020. szept. 23. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!