Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Miért utáljátok a nőket?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 15. 11:32
21/27 anonim válasza:
A nők az egyik legnagyobb fertőzés az emberiségben.
22/27 anonim válasza:
Most muszáj ilyen kamu profillal ide hányni ilyen hülyeségeket, hogy lejárass melegeket?
23/27 anonim válasza:
Szegények a Beatlest is utálják!
25/27 anonim válasza:
A melegek a sült burgonyát is utálják!
26/27 anonim válasza:
De szerintem akit joggal utálnak a melegek Ő maga az ördög/sátán megtestesült helytartója: Orbán Viktor és bandája... Nem hisze hogy nagyot tévedtem volna ebben a témában . Van aki bevallja, van aki nem de ami tény az tény ...
27/27 anonim válasza:
Szerintem meg pont, hogy utálják a nőket a melegek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!