Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek jo be a nylon harisnya szakadt farmer alatt kombo ?kepek lentebb rollam 31f
Adriana!
Ha neked ez tetszik, bejön, akkor ne hallgass másokra, hordd, és viseld.
Megnéztem az összes képet, nem olyan borzasztó, mint ahogy itt egyesek kommentelik.
Biztosan olyan is akad, akinek ez a fétise, mint talán neked is, attól, hogy most perpillanat csak szörnyelkedő kritikákat kapsz a képeidre, az ne vedd magadra, mint negatív megítélést, mert biztosan nem vagy egyedül ez irányú szeretéssel.
Én ugyan elég rég hordtam harisnyát, - hetero nőként - legtöbbször azt is inkább nadrág alá, ha épp hidegebb volt. Nincs ezzel semmi baj.
Mint mondtam, ha neked tetszik ez, akkor fütyülj rá, hogy mások mit mondanak, hisz ezzel nem ártasz senkinek.
Nézd crossdresserként először is meg kéne találnod hogy mi az ami ízléses és nem “prosztó”, nem bántásból mondom.
Lehet ezt szépen stílusosan is csinálni pl.
Ne törődj másokkal! Ha neked jólesik viseld!
Nekem bejönnek a képek, ezek alapján meg is kívántalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!