Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aktívok ki szokták elégíteni szájjal a partnerüket?
Figyelt kérdés
És a passzívok hagyják ezt nekik? Vagy az általános az, hogy csak a passzív szopja az aktívot?2021. ápr. 14. 03:30
1/11 anonim válasza:
Attól függ. Vannak full passzívak akik egyáltalán nem szeretik ha a péniszükkel foglalkoznak de ők vannak kevesebben. A legtöbb passzív tapasztalatom alapján azért szereti ha leszopja őket az aktív.
2/11 anonim válasza:
Én szeretem leszopni a partnerem.
3/11 anonim válasza:
Én szeretem és a baràtom is szereti ha leszopom és a torkomra lövelhet
4/11 anonim válasza:
Uni vagyok szóval igénylem hogy szopjanak legalább, de eddigi tapasztalataim alapján a legtöbb aktív szereti szopni vagy kézzel játszani a farokkal, főleg ha lovagoló pózban.
5/11 anonim válasza:
Mindent lehet csak megdugni nem.Igen le szoktam szopni,sokszor hálából,
mert megdughattam.Na meg úgy kezdődik hogy keményre szopjuk egymást.
Nem szeretem a fúl passzívokat.Volt,hogy utólag szólt hogy fúl.El is
zavartam. Hisztiznek ha csak hozzá akarsz nyúlni.
Szerencsére egyre több a nem fúl passzív.
6/11 anonim válasza:
Uni vagyok ugyhogy cumizni is szeretek.
De csak ha szep a szerszam es nem szoros mint atom.
8/11 anonim válasza:
1es nek igaza van. Passziv vagyok es en se szeretem azt ha az enyemmel foglalkoznak.
9/11 anonim válasza:
Uni vagyok és imádok szopni. Szerencsére eddig csak olyanokkal voltam, akik szerették.
Nekem fontos ez.
10/11 anonim válasza:
Én aktív/uninak tartom magamat, de szeretem leszopni a másikat is általában. Noha vannak olyan szinten passzívok, valóban, aki ennyit sem igényelnek, illetve esetleg taszítja is őket az ilyen aktus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!