Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk, ti járnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk, ti járnátok biszex sráccal?

Figyelt kérdés
Én biszex lány vagyok, és sok leszbikusnál ez kizáró ok, kíváncsi vagyok hogy a fiúk hogy vannak ezzel.

2021. ápr. 10. 18:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
89%

sajnos sokan asszociálják a biszexualitást a hűtlenségge, de szerintem badarság, és ha valakit megcsal a biszex partnere az nem a szexualitása miatt van, hanem mert phaszfej. elviekben semmi kifogásom nem lenne egy bi sráccal randizni, viszont még nem volt egyhez sem szerencsém

.

2021. ápr. 12. 11:12
 22/32 anonim ***** válasza:
68%
Nekem meg volt sajnos. Soha többé az életben se! Csak a phasz, az is csak addig érdekli, majd legközelebb ha kanos lesz, csettint és menjél. Hát, köszi, ez még allatoknál sem így megy.
2021. ápr. 12. 13:40
 23/32 anonim ***** válasza:
65%
Igen járnék egy kedves bi sráccal-írjatok:)F
2021. ápr. 12. 20:35
 24/32 anonim ***** válasza:
79%
Mindenképpen:) kevés tapasztalatom alapján átlagosan férfiasabbak, ami nekem nagyon bejön 20/f/passzív
2021. ápr. 13. 15:27
 25/32 anonim ***** válasza:
73%

Hát mennyi általánosítás van ezen az oldalon. Én nem tudom miért él az emberek fejében az a kép, hogy a biszexuális ugrik a puncira meg a farokra ahol csak lát egyet-egyet.

Pont az lmbtq közösség tagjaiként, akik nap mint nap tapasztalhatjátok a sztereotípiákra alapozott kirekesztést, pont melegekként így döntötök, hogy "na ő biszex vele nem jövök soha össze" és megteszitek ugyonezt. Vannak uninteligens és megbízhatatlan biszexek, melegek és heterók is. A meleg ugyanúgy megcsalhat mint a biszex és semmivel nem nagyobb az esélye. Talán ha egy pillanatra nem szexuális segédeszközként tekintenétek a másikra és azt látnátok, hogy "fuuuj ő puncit is dugott" hanem emberként, akivel talán járni fogsz akkor nem fosztod meg magad egy lehetségesen csodás embertől.(aztán nem kell kérdezned, hogy "istenem hol vannak a normális srácok?miért nincs kapcsolatom?")

És az sem igaz, hogy a biszex férfi a másik férfit csak szexre használja. Nyilván van ilyen is, de még egyszer: ez nem a szexualitás miatt van.

Én biszexuális vagyok és lassan 5 éve vagyok együtt egy sráccal.Nem azért nert én ezt választottam, hanem mert belé lettem szerelmes. De az eddigi párkapcsolataim szintén férfiakkal voltak és az alkalmijaim voltak lányokkal.

Szóval pont nekünk nem kéne egymás között sztereotipiák miatt kirekeszteni bárkit is, mert kapunk eleget a társadalomtól.

2021. ápr. 20. 22:36
 26/32 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, köszönöm a kifejtős választ, teljesen egyetértek!

Egyébként ugyanígy vagyok, komoly kapcsolatom csak a saját nememmel volt.

2021. ápr. 20. 22:50
 27/32 anonim ***** válasza:
76%
Én akkor se járnék, ez a véleményem.
2021. ápr. 21. 07:18
 28/32 anonim ***** válasza:
54%
Kirekesztő vagy.
2021. ápr. 21. 07:19
 29/32 anonim ***** válasza:
94%
Miért lennék? Mert nem akarok mindenkivel kapcsolatot? Te meg akkor erőszakos.
2021. ápr. 21. 07:37
 30/32 anonim ***** válasza:
57%

Ki mondta hogy mindenkivel kell? 😄 szíved joga, hogy mi alapján szűröd a másikat.

Szimplán ez pont egy fa*ság. Pont olyan általánosítás mint hogy a szőke nő hülye. De te életed, jogod van hozzá

2021. ápr. 21. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!