Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk, ti járnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk, ti járnátok biszex sráccal?

Figyelt kérdés
Én biszex lány vagyok, és sok leszbikusnál ez kizáró ok, kíváncsi vagyok hogy a fiúk hogy vannak ezzel.

2021. ápr. 10. 18:11
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
92%
Én igen, mert nekem meg az a tapasztalatom hogy meleg srác is kb ugyanannyi eséllyel fog otthagyni egy másik srácért, mint biszex egy csajért. Hűséges párt sajnos nehezebb találni, szexuális orientációtól függetlenül.
2021. ápr. 10. 22:03
 12/32 anonim ***** válasza:
88%
Azért kell először beszélgetni a másikkal, mielőtt b*szás lenne. Én szándékosan kérni szoktam, hogy ne legyen már nyomulás az elején. Aki nem tartja be, annak pápá. Nem hiszem, hogy nagy kérés. Így lehet legkönnyebben kiszűrni a szexmániásakat.
2021. ápr. 10. 22:25
 13/32 anonim ***** válasza:
85%
Én bi vagyok, a barátom meleg és 6 éve vagyunk együtt :D
2021. ápr. 10. 23:06
 14/32 anonim ***** válasza:
73%
Soha! Eleve a biszexek nagy részét nem érdekli a másik, csak a szex miatt, lopva megy bele a dolgokba.
2021. ápr. 11. 12:27
 15/32 anonim ***** válasza:
73%
Mennyi sértődős biszex van ezen az oldalon, pedig amiket mondtak, mind igaz!
2021. ápr. 11. 13:35
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Na, az a másik, a sértődős, titkos Ilonka effektus. Brrrrr.
2021. ápr. 11. 13:48
 17/32 anonim ***** válasza:
54%

Én nem járnék biszex sráccal, mert tudom hogy teljesen érthető módon előbb utóbb gyereket, családot szeretne. És ha egy nőt megismer később akkor ez eszébe fog jutni és mérlegel. Egyszerűen nem tudnék benne bízni még ha úgy is érezné hogy engem szeretne egy életen át, hogy ez később nem lesz másképp. Valószínű azért mert fordított helyzetben ha biszexuális lennék én is elsősorban lány fele húzódnék a társadalmi elfogadottság miatt és az miatt hogy legyen családom.

26f meleg

2021. ápr. 11. 14:56
 18/32 anonim ***** válasza:
89%

"Meleg fiúk, ti járnátok biszex sráccal?"

Ez volt a kérdés, nem pedig az, hogy: "Meleg fiúk, akarnátok életetkvégéig tartó kapcsolatot egy biszex sráccal?"

2021. ápr. 11. 15:00
 19/32 anonim ***** válasza:
75%
Egy percig se, így oké?!
2021. ápr. 11. 15:14
 20/32 anonim ***** válasza:
72%
Ne idegeskedj :)
2021. ápr. 11. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!