Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lakótársam kémkedik a maszturbációm után mit tegyek?
Két szobás lakásban lakunk. A szobám ajtaja a konyhába nyílik akárcsak az övé.
Van, hogy hosszan lassan időzik a konyhában amikor rejszolnék.
Szoktam néha zenét bekapcsolni vagy valami sorozatot hogy elfedjem a hangot. De mivel ezt leszámítva mindent headset-en hallgatok így gyanút foghatott hogy tudom, hogy ott van.
Izgató lenne, ha jól nézne ki, de egyáltalán nem tetszik nekem fizikailag a srác. Szóval csak "kizárni" szeretném a gondolataimból.
Én sosem lesem őt, mert nem érdekel.
Hosszú hajú, lányos.
Én a fiús srácokat szeretem.
Szerintem egyszerűbb ha tudomást se vennél róla, ha őt érdekli akkor hallgassa csak, meg nem mondhatod azt neki hogy menjen be a szobájába ameddig kivered. de amúgy én szeretek az emberekkel bizalmi kapcsolatban lenni és megbeszélni egymás közt a dolgokat. Ha jól értettem nem teljesen hetero szóval én simán tennék egy próbát( mert emiatt is lehet kíváncsi rád) . Amikor egy nyomós indokot tudnék felhozni akkor beszélnék vele a helyedben erről. Csak óvatosan, nem egyből leordítani a fejét de azért célravezetően. Azt tudatni vele hogy tudod hogy hallgatózik és téged ez zavar.
Egyszerűbb ha mind2 félnek jó, főleg lakótársak közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!