Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lakótársam kémkedik a maszturbációm után mit tegyek?
Két szobás lakásban lakunk. A szobám ajtaja a konyhába nyílik akárcsak az övé.
Van, hogy hosszan lassan időzik a konyhában amikor rejszolnék.
Szoktam néha zenét bekapcsolni vagy valami sorozatot hogy elfedjem a hangot. De mivel ezt leszámítva mindent headset-en hallgatok így gyanút foghatott hogy tudom, hogy ott van.
Izgató lenne, ha jól nézne ki, de egyáltalán nem tetszik nekem fizikailag a srác. Szóval csak "kizárni" szeretném a gondolataimból.
Első vagyok.
Amúgy nem tudom miért, de engem még izgatna is ez a helyzet :D . Vagy nem is tudom. Pedig én hetero vagyok (meg kicsit kíváncsi is, ami az alternatív nemi életeket illeti), de rendesen érdekelne, hogy lehet-e ebből a helyzetből szex. Komolyan kérdező, adj már neki egy esélyt. Vagy ha ez már neked sok, ami a fantáziámban kattog, akkor legyél Torrente. Verjétek ki egymásnak, de ne buzuljatok.
Triviális, hogy be van csukva.
Hallgatózik. Csendben elvan a konyhában amíg én verem.
Kezd el amikor elmegy , mármint be a saját szobájába. Gondolom nem ugrik ki amint elkezded verni, vagy nincs egész éjjel kint és figyelni mikor rezzensz? Mert az nem hangzik túl életszerűen.
Amúgy mit csinálst olyan hangosan , amiért érdemes neki hallgatni neki csukott ajtón keresztül.
(amúgy ha az ajtó zárva és nbem lát, engem nem érdekelne hogy ő kint sertepertél)
A zsepi és a fitymám hangja hallatszik szerintem. Csúszós makkom van.
Nem arra jön ki, hogy verem. Viszont este van hogy 1 órát is veréssel töltök és közben simán előfordul, hogy kijön.
Napközben pl főz, mosogat.
Este (pl este 10) csak simán ott van. Nem hallom hogy nagyon matatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!