Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha a lakótársam kémkedik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lakótársam kémkedik a maszturbációm után mit tegyek?

Figyelt kérdés

Két szobás lakásban lakunk. A szobám ajtaja a konyhába nyílik akárcsak az övé.

Van, hogy hosszan lassan időzik a konyhában amikor rejszolnék.

Szoktam néha zenét bekapcsolni vagy valami sorozatot hogy elfedjem a hangot. De mivel ezt leszámítva mindent headset-en hallgatok így gyanút foghatott hogy tudom, hogy ott van.

Izgató lenne, ha jól nézne ki, de egyáltalán nem tetszik nekem fizikailag a srác. Szóval csak "kizárni" szeretném a gondolataimból.

2021. ápr. 9. 23:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem basszál vele, még akkor is, ha nem tetszik neked. Utána megmondod neki, hogy részedről ennyi volt és kézcsókolom.
2021. ápr. 9. 23:34
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Ha jól értem, te meleg vagy, ő pedig minimum biszex. Egyszer engedd neki, hogy nézze vagy verejték együtt, attól még nem kell vele lefeküdni.
2021. ápr. 10. 00:08
 3/15 anonim ***** válasza:
68%

Első vagyok.

Amúgy nem tudom miért, de engem még izgatna is ez a helyzet :D . Vagy nem is tudom. Pedig én hetero vagyok (meg kicsit kíváncsi is, ami az alternatív nemi életeket illeti), de rendesen érdekelne, hogy lehet-e ebből a helyzetből szex. Komolyan kérdező, adj már neki egy esélyt. Vagy ha ez már neked sok, ami a fantáziámban kattog, akkor legyél Torrente. Verjétek ki egymásnak, de ne buzuljatok.

2021. ápr. 10. 00:12
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az lenne a legkézenfekvőbb, hogy szexeltek, aztán otthagyod. Pláne úgy, hogy a kérdező elmondta, hogy nem akar tőle semmit. Azért mert valaki érdeklődő, még nem kell megalázni. :) Nekem erről más a véleményem. Szerintem érdemes lenne úgy alakítanod az alkalmat, hogy ha rendszeresen csinálja ezt és tényleg zavar, akkor valahogy add a tudtára, hogy tudod hogy kémkedik és ez zavar téged. De egyébként van bármi konkrétum, ami ezt bizonyítja? Láttad hogy néz?
2021. ápr. 10. 00:36
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Csukd be a szobaajtót.
2021. ápr. 10. 01:14
 6/15 A kérdező kommentje:

Triviális, hogy be van csukva.

Hallgatózik. Csendben elvan a konyhában amíg én verem.

2021. ápr. 10. 01:18
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Kezd el amikor elmegy , mármint be a saját szobájába. Gondolom nem ugrik ki amint elkezded verni, vagy nincs egész éjjel kint és figyelni mikor rezzensz? Mert az nem hangzik túl életszerűen.

Amúgy mit csinálst olyan hangosan , amiért érdemes neki hallgatni neki csukott ajtón keresztül.

(amúgy ha az ajtó zárva és nbem lát, engem nem érdekelne hogy ő kint sertepertél)

2021. ápr. 10. 01:38
 8/15 A kérdező kommentje:

A zsepi és a fitymám hangja hallatszik szerintem. Csúszós makkom van.

Nem arra jön ki, hogy verem. Viszont este van hogy 1 órát is veréssel töltök és közben simán előfordul, hogy kijön.

Napközben pl főz, mosogat.

Este (pl este 10) csak simán ott van. Nem hallom hogy nagyon matatna.

2021. ápr. 10. 01:41
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk lehet számos oka, lehet hogy unatkozik, és arra számít, hogy kijössz. Szerintem ha akarja az ember akkor megoldható, hogy egy csukott ajtón át a másik semmit ne halljon :)
2021. ápr. 10. 02:02
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Verd ki akkor, amikor ő nincs otthon, ilyen egyszerű :D Persze nem feltétlenül akkor jön rád az inger, amikor egyedül vagy, értem én...Vagy tényleg próbálj meg elvonatkoztatni ettől, bár ez a nehezebb.
2021. ápr. 10. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!