Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen első randis csalódás ért benneteket?
Gondolok ott arra, hogy nem annyi idős volt, mint mondta. Nem magáról küldött képet és ez a talin derült ki. Nem egészen úgy nézett ki mint a képeken. Nem olyan volt a stílusa mint képzelted. stb
Mi lett belőle? Hogyan reagáltatok?
Megbeszéltük, hogy unik vagyunk, na ő kvára nem volt uni.
Aktív volt és eszébe nem jutott cserélni, nem azt mondom, nem gáz ha én vagyok alul, nem véletlenül vagyok uni, de erőszakos volt, és egy percét nem élveztem, mert hozzá még béna is volt.
Nem is volt azóta ilyen alkalmim, szerencsére nem volt rá szükség.
Akivel egyáltalán az első randiig eljutottam ...
Általában nem a kinézet a gond, hanem hogy ki, mit akar,
Illetve legtöbben komolyat keresnek, de élőben derül ki, hogy párja van, illetve csak szex érdekli, vagy "kölcsön" kér...
De a legtöbb, az előző párját, vagy egy exét sztárolja..
Kellemes csalódás volt.
Roma srác, nem magáról küldött elsőre. Élőbe derült ki, hogy nem az akiről küldött, viszont nagyon helyes, magas, sportos, ápolt, tipikus szép fiú volt!
22f
Régebben sokat badooztam, Tindereztem. Mindig is komoly kapocsolatot kerestem. Eljött a nagynap. Szóval egy 10 évvel idősebb pali jött értem, csillivilli kocsival, azt akartam hogy beüljünk egy kávézóba, ahol nyugodtan tudunk beszélgetni. De csak kocsikáztunk körbekörbe egy útvonalon, majd mondta, hogy be kell ugrani a kisállat kereskedésbe kutyaeledelt venni, mert elfelejtette. Mondom oké, aztán kitett az Örs.vezér téren, én meg másik kerületben laktam, mondom oké, BKV vel hazamegyek. Kért második randit, természetesen nem volt!
Aztán volt olyan srác, akivel 3 hétig beszélgettünk, képcsere stb. Már elég sok infót megtudtunk egymásról, amikor végre eljött a nagynap. Sajnos képek csaltak, élőben nagyon ronda volt, és a stílusa is más volt. Mintha egy másik srác lett volna .... nagyképű volt, és szerintem lelkibeteg. A radni az volt hogy kocsikáztunk, ami nekem nem tetszett. Folyamatosan arról beszélt , hogy mennyit keres, szmkontaktus nem volt...rólam nem kérdezett semmit, ha mondtam valamit közbeszólt, ki akartam szállni, de nem engedte. Aztán amikor hazamentem, rám írt, hogy mikor legyen a második randi? Mondtam neki hogy nem lesz második randi, mert ez nem volt randi, jó lett volna, ha legalább szemkontaktus lett volna, de semmi, mondtam hogy nem édekel mennyit keresel, de én voltam a felszínes.
Utána sokáig írkált facebookon, de tiltottam.
Volt olyan randim is, hogy elvileg ugyanabban a városban laktunk. De a randi napján kiderült hogy hazudott, hiszen azt sem tudta hogy hol van a megbeszélt hely pontosan, nem is értettem , hiszen aki ott lakik az ismeri. Szóval már kiderült hogy ebben is hazudott, azt hittem otthagyom, de a kora sem stimmelt. Alacsony is volt. Aztán beültünk valahova, én csak inni szerettem volna valamit, a pincér amikor kijött kérdezte, hogy mit szeretnénk? És mondta hogy 2 Vienetta fagyit. Mondom én nem kérek köszönöm! De rávágta, hogy de kér! A pincér meg csak nézett, és mondtam mosolyogva hogy nem ,nem kérek! De ő megint rávágta hogy de hozzon! Aztán mondtam neki hogy de nem kérek, nem érted? Na már kezdtem ideges lenni, és nem is ettem meg! Aztán nagyon kérdezgette, hogy hol van a városi kilátó, mert látta neten hogy van. Mondom neki hogy nincs, nem tudom hol láttad. Erre nem hitt nekem és kimenünk kocsival a város végére, és tényleg nem volt ott. Utána haza mentem , és többet nem találkoztunk. Sokáig szószerint zaklatott telefonon és neten is. hogy ő szerelmes lett első látásra, és az anyjának is mesélt már rólam. Volt hogy eljött az utcánkba és nem ment el órákig. Hónapok után lekopott rólam. Azóta senkinek nem adom meg a számom. Van még listám, de túl hosszú lenne.
Sok-sok randi kellett ahhoz hogy megtaláljam az igazit. És őt is társkeresőn ismertem meg! :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!