Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzed magad kellemetlenül, hogy valakire ráírsz hogy ismerkednél, de nem reagál?
Még múlt hónapban voltam badoon:
-Szia. Hogy telt a hétvége? :)
-mi közöd hozzá?
Azt az appot sztem hanyagold :(
Én is szeretem a sablon szövegeket.
- Szia. Mizu?
- Semmi különös, minden a régi.
Így le szokott esni nekik, hogy ezt azért olyan embernek szokjuk írni, akit már ismerünk.
Meg amúgy is ez olyan sablon szöveg, ami inkább csak illem, de a válaszra amúgy sem kíváncsi senki :D
Ha ismeretlenről van szó (pl.: társkeresőn) akkor szerintem tökre nem gáz, ha nem válaszol, akkor egyszerűen nem a típusa és kész. Nem kell ezt túlgondolni.
Amikor először beregisztráltam egy társkeresőre, akkor szinte mindenkinek válaszoltam, ahogy csak időm engedte (még a 60+-os bácsiknak is), mert úgy voltam vele, hogy "áá.. csak rámírt, hogy szia, hogy vagy?", akkor már miért ne válaszoljak.
Csak az nagy baj, hogy ha válaszolsz akársz csak annyit is, hogy "jól köszönöm", akkor egyből azt feltételezik, hogy akarod is folytatni ezt a beszélgetést.
Szumma szummárum: ha válaszol, válaszol, ha nem, nem. Ne gondold ezt túl és ne érzelgősködj emiatt szerintem.
(Az már más eset, ha ismerősre írsz rá és nem válaszol - akkor én is köcsögnek tartanám, de egy ismeretlen ember kit zavar ha nem ír?)
Ahogy más is írta. Az hogy nem írt vissza az őt minősíti. Én az üzenetek 80%ra visszaírok. Kivéve a nagyon primitív üzeneteket. Azonban ha valaki nem ír vissza csak örülök, hogy megismertem ilyen hamar a valós oldalát. Szerintem az ilyen hozzáállásnak több oka is lehet.
1. Nagyon sokan írnak neki és nincs ideje reagálni.
2. Bunkó és nem tanították meg az alap illemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!