Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Százalékosan mennyi az esélyem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Százalékosan mennyi az esélyem, hogy "házastársra" találjak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok homoszexuális. Egy heteroszexuális, szexuálisan érett női identitásával, és egy heteroszexuális, szexuálisan éretlen srác identitásával rendelkezem. Külsőre viszont jól érzem magam férfiként, és igyekszem is férfias lenni, amennyire lehet.

Ennek megfelelően az anális szexre sem vágyom, vagy vagyok vevő. (Ezt nem is titkolom, eleve rajta szokott lenni az adatlapomon.)

Ezen kívül sok minden izgatna, sok mindenre nyitott lennék, nem vagyok egyáltalán aszex.

"Meleg-radarom" nincs.

Ösztönösen mindig hetero vagy bi pasik tetszenek, és eddig még csak bi pasikat vonzottam be. A melegek nem igazán jönnek be, többnyire hiányzik belőlük "valami", ami a heterokban megvan, és vonz.

És megszenvedtem már néhány viszonzatlan szerelmet és vonzalmat.

A zsánerem is meglehetősen körülhatárolt, szőkésbarna, világosbarna, szakállas vagy borostás pasi.

Nagyon komplex egyéniség vagyok, sohasem kalandoztam, szűz vagyok, és igazán tartós, lehetőleg összeköltözős kapcsolatra, férjre vágyom, amióta az eszemet tudom.

Külsőre nem vagyok jó pasi, van, akinek bejövök, van akinek nem.

Szerintetek is 0% százalékosan az esélyem, hogy rátaláljak arra, akit keresek?

35 F(N) Bp.

2021. ápr. 5. 09:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%

Annyi, mint bárki másnak.

42F

2021. ápr. 5. 10:49
 12/24 anonim ***** válasza:
85%

“Mondd csak, az átlag meleg pasi szerinted ilyen?”

Nincs olyan, hogy “átlag meleg pasi”. Egyéniségek vannak, te ilyen vagy. Az tény, hogy hisztis vagy mint egy nő. Ettől még egy meleg férfi vagy.

2021. ápr. 5. 10:50
 13/24 anonim ***** válasza:
50%
A világ megérett a pusztulásra.
2021. ápr. 5. 12:23
 14/24 A kérdező kommentje:

Sok olyan SZÁNDÉKOS emberi viselkedést és gondolkozást láttam már sajnos az életben is és a médiában is, ami miatt én is ezt gondoltam.

Nem érzem úgy, hogy én ezek közé tartoznék, csak mert ilyennek születtem.

Amikor a heteroszexuálisok mindenfajta erkölcsi megfontolást mellőzve élnek bele a világba, akkor is ezt mondod vajon?

2021. ápr. 5. 12:34
 15/24 A kérdező kommentje:
Vagy az nem probléma, ugye?
2021. ápr. 5. 12:34
 16/24 anonim válasza:
100%
Tesó, szerintem non-binary vagy magyarul talán nem-bináris. Heterókat felejtsd el, ha esetleg transznő lennél és meglennének a másodlagos női nemi jellegek, akkor jóval nagyobb esélyed lenne. Hivatalos házasságot is felejtsd el, csak bejegyzett élettársi kapcsolatod lehet itt magyarföldön, mivel a személyigazolványod szerint te férfi vagy, függetlenül, hogy te minek érzed magad. Talán másik országban kéne próbálkoznod, ahol elfogadják az azonos neműek házasságát. Puszi
2021. ápr. 5. 14:01
 17/24 A kérdező kommentje:

Természetesen tisztában vagyok ezzel.

A "házasságot" és a "férjet" arra értem, hogy két ember kölcsönösen házastárként tekinthet egymásra, szeretetben, őszinteségben, hűségben, jóban-rosszban, egészségben, betegségben, egy életen át. Nem kell hozzá papír.

Ha megvan a szándék, jelképesen még esküvőt is lehet tartani akár család és barátok előtt, nem számít, hogy nem hivatalos, attól még ugyanolyan szép mérföldkő annak a két embernek...

Köszi az értelmes választ, kis túlzással te voltál az első.

Nem tudom, mi az a nem-bináris, ilyen összefüggésben még nem hallottam ezt a kifejezést, bár sejtem, a két nemhez van köze.

Nem szeretek magamra transzneműként utalni, mivel testben férfiként szeretek létezni, a másodlagos nemi jellegemről nem tudnék lemondani, nem tudnék mellekkel élni arcszőrzet helyett, és a farkamtól se tudnék megválni, még ha el is tudnék képzelni mellé egy női szervet, ahol befogadhatom a páromat...

2021. ápr. 5. 14:31
 18/24 anonim ***** válasza:
59%
Nincsen akkora gond veled. A stílusodon kellene kicsit csiszolni és olyan helyen keresni, ahol lenne rá fogadó környezet. Nem lehetetlen dolog egyáltalán, amit szeretnél. Amit meg itt gondolnak, meg válaszolnak, sz@rd már le!
2021. ápr. 5. 15:03
 19/24 anonim válasza:
100%
Non-binary mindkét nemhez tartozik vagy egyikhez sem, ezt maguk döntik el (NEM hermafrodita!). Ők transznak mondják magukat, de nem akarnak semmilyen beavatkozást (hormont sem). Nem vagyok szakértője, de szerintem nézz utána, a leírásod alapján ez áll a legközelebb. Szóval, szerintem keress egy ilyen csoportot, ott biztosan (értelmesebben) segítenek neked.
2021. ápr. 5. 15:17
 20/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem a szexuális irányultságoddal vagy a nemi identitásoddal van a fő baj, hanem ezzel a körülményes, hisztis, sértődős nyafogással. Ki akarja ezt hallgatni, akár férfi, akár nő, akár transznemű? 🤷🏼‍♀️
2021. ápr. 5. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!