Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Százalékosan mennyi az esélyem, hogy "házastársra" találjak?
Nem vagyok homoszexuális. Egy heteroszexuális, szexuálisan érett női identitásával, és egy heteroszexuális, szexuálisan éretlen srác identitásával rendelkezem. Külsőre viszont jól érzem magam férfiként, és igyekszem is férfias lenni, amennyire lehet.
Ennek megfelelően az anális szexre sem vágyom, vagy vagyok vevő. (Ezt nem is titkolom, eleve rajta szokott lenni az adatlapomon.)
Ezen kívül sok minden izgatna, sok mindenre nyitott lennék, nem vagyok egyáltalán aszex.
"Meleg-radarom" nincs.
Ösztönösen mindig hetero vagy bi pasik tetszenek, és eddig még csak bi pasikat vonzottam be. A melegek nem igazán jönnek be, többnyire hiányzik belőlük "valami", ami a heterokban megvan, és vonz.
És megszenvedtem már néhány viszonzatlan szerelmet és vonzalmat.
A zsánerem is meglehetősen körülhatárolt, szőkésbarna, világosbarna, szakállas vagy borostás pasi.
Nagyon komplex egyéniség vagyok, sohasem kalandoztam, szűz vagyok, és igazán tartós, lehetőleg összeköltözős kapcsolatra, férjre vágyom, amióta az eszemet tudom.
Külsőre nem vagyok jó pasi, van, akinek bejövök, van akinek nem.
Szerintetek is 0% százalékosan az esélyem, hogy rátaláljak arra, akit keresek?
35 F(N) Bp.
#3 Nem vagyok homoszexuális, HANEM egy hetero nő és egy hetero férfi identitás van bennem ehelyett. Mit nem lehet érteni ezen? Ebből az alapállapotból következik minden logikusan, amit utána később írok.
#4 no komment, neked sincs jobb dolgod, mint itt bunkóskodni.
Ne engem állíts be hülyének, mikor te nem tudsz értelmezni egy szöveget!
"Külsőre viszont jól érzem magam férfiként, és igyekszem is férfias lenni, amennyire lehet."
"Külsőre nem vagyok jó pasi, van, akinek bejövök, van akinek nem."
Ebben mi nem világos számodra?
Mert nem meleg férfinak érzem magam, hanem egy hetero nő és egy hetero férfi személyiség lakik bennem. Előbbi a hetero pasikhoz vonzódik, és nőként vágyna a szexre, utóbbi a hetero pasikban csak havert lát, és az anál szexhez ugyanúgy viszonyulna, mint egy hetero hím.
Mondd csak, az átlag meleg pasi szerinted ilyen?
Nem zagyválok mindent össze-vissza, kikérem magamnak. Nem tehetek róla, ha valakinek nincs ideje végiggondolni, és megérteni a mondandóm lényegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!