Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ennyire nehéz az ismerke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz az ismerkedés?

Figyelt kérdés
19 vékony/enyhén izmos tónusú uni-passzív srác vagyok. Kicsit hajlamos vagyok szégyenlős is lenni, de van egy egészséges magabiztosságom, és azt veszem észre főleg még anno bulikban, hogy sokan csak néznek és nem mernek odajönni. Közben rájöttem arra is, hogy az idősebb (kb ilyen 30-as korosztályig) férfiak jobban vonzanak, de nem csak testileg, hanem a szellemi érettségük is jobban vonz mert tudok velük azonosulni. Viszont manapság sokan csak dugni akarnak, amivel nem is lenne baj, de annyira toxikus a melegek körében ismerkedni, hogy az ember már azt sem tudja, hogy van-e remény, vagy csak lézengjen tovább.

2021. ápr. 1. 01:35
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

Aham, azért picsogsz, hogy miért nem menned oda hozzád, miközben te ugyanúgy nem mész oda senkihez. Mondjuk tán' a másik oldalon is ugyanazt gondolják neked kellene odamenned, szóval senki sem kezdeményez senkinél.

Toxikus melegek között ismerkedni? Miért melegek között hol akarnál ismerkedni, heterók között? 😂

2021. ápr. 1. 02:38
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Sok a titkos aranka :(
2021. ápr. 1. 07:13
 3/7 A kérdező kommentje:
1-es hiszed vagy sem 10ből 8x én megyek oda a másikhoz és én teszem meg az első lépést...
2021. ápr. 1. 10:51
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
Egy harmincas az esetek többségében nem fog komolyan venni egy 19 évest. Velem is így van már pedig csak 26 vagyok, max néhányszor találkoznék ilyen korú emberrel, de még nem tart ott az érettsegben hogy potenciális társként tekintsek rá.
2021. ápr. 1. 11:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ez emberfüggő. A legtöbb meleg (még 30as korban) sem keres komolyat amúgy. A többség folyton kalandokat keres ...
2021. ápr. 1. 11:56
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Hát, bizony én sem vennélek komolyan. Hiába tetszenél, nem tudnám elhinni, hogy komoly kapcsolatot keresel. Csak szexre meg nem kellene senki nekem sem.
2021. ápr. 1. 12:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos azt kell tudomásul venni, hogy a komoly kapcsolat az mindenképpen nagyon nehéz.

Ez független a nemi hova tartozástól. Fiúcskáknak, lánykáknak, heteróknak, mindenkinek nagyon nehéz.

Ez majdnem olyan minta Lottó.

Ha nincs egy csöpp szerencséd sem, és nem jársz éppen jó időben jó helyen, akkor véged van.

Tudok olyan történetet, akik a temetőben jöttek össze. / Heterók, de most ez mindegy. /

Pont ugyanabban az időben ment mindkettő látogatni az elhunytakat, és pont majdnem egymás mellett volt a sír.

Ez akkor történik meg, amikor nem is számít rá az ember.

Kedves kis kérdező. Holnaptól nehogy minden nap a temetőbe járj.

Ez az ő sztorijuk volt, nem a tied.

Neked, és mindenkinek mást hoz az élet. Lehet, hogy te a szemét telepen, vagy egy bikaviadalon, vagy éppen a kramatóriumban, vagy egy Isten tiszteleten botlasz majd bele valakibe.

Mindig ott, amivel nem is számolsz. 🙋‍♂️

2021. ápr. 2. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!