Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik még normális meleg srác?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még normális meleg srác?

Figyelt kérdés

Heteró barátaimmal eléggé kijövök, hülyülünk, beszólogatunk egymásnak, értik amit írok, az iróniát, a szarkazmust, rájuk nézek és érzem hogy sokszor ugyan arra gondolunk. Na, melegekkel ezt sosem éreztem, ha magamat adom, akkor többször megsértődnek, magukra vesznek dolgokat, nem tudok velük sokszor komolyabb dolgokról beszélgetni.

Ezért is társkeresőn átlagosan 1-2 nap alatt elhal a beszélgetés Pedig én is elvileg meleg lennék, de valamiért nem jövök ki velük, csak ha intimet képet kérnek, vagy ha a szex a téma, de eut meg én unom már...

Mas is érez így?

2021. márc. 31. 19:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
szia nagyon jók a hozzászólások és szerencsére azért léteznek még normális melegek is .
2021. ápr. 2. 18:49
 12/13 anonim ***** válasza:
2%

Röviden:

Nem létezik.

Hosszabban:

Minden ember más és más. Különbözik a személyiségünk, a humor faktorunk az intelligenciánk... egyszóval minden.

Az agyam azt mondja, hogy léteznek még normális emberek ergo normális melegek is, de a szívem egyre inkább az ellentkezőjét mondja...

20 M/F

2021. ápr. 2. 23:35
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én se nagyon tudok mostanság olyan meleg srácot találni, akivel olyan jól kijönnék

Ha meg igen, akkor valószínűleg mindig van egy kis bökkenő

Általában mindenki csak a szexre megy, más témát nem is nagyon tudnak boncolgatni és annyira rossz azt látni, hogy már alig akar valaki komoly kapcsolatot

Aki egyetért velem ilyen téren, az nyugodtan írhat 😄

18/F

2021. júl. 13. 11:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!