Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik még normális meleg srác?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még normális meleg srác?

Figyelt kérdés

Heteró barátaimmal eléggé kijövök, hülyülünk, beszólogatunk egymásnak, értik amit írok, az iróniát, a szarkazmust, rájuk nézek és érzem hogy sokszor ugyan arra gondolunk. Na, melegekkel ezt sosem éreztem, ha magamat adom, akkor többször megsértődnek, magukra vesznek dolgokat, nem tudok velük sokszor komolyabb dolgokról beszélgetni.

Ezért is társkeresőn átlagosan 1-2 nap alatt elhal a beszélgetés Pedig én is elvileg meleg lennék, de valamiért nem jövök ki velük, csak ha intimet képet kérnek, vagy ha a szex a téma, de eut meg én unom már...

Mas is érez így?

2021. márc. 31. 19:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Létezik.
2021. márc. 31. 19:55
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

Ha nincs találkozóra lehetőség

Elhal a beszélgetés, számomra akkor nincs motiváció.

Max 1 hét alatt nem jön össze találkozó, nem foglalkozok már tovább vele.

2021. márc. 31. 20:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Velem lehet témázni bármiről, én soha nem sertődök meg. Bár itt úgyis fölösleges ismerkedni, az esetek 95%-ában úgy sem fog működni valami. Laza beszélgetés céljából viszont írhattok. 23 vagyok
2021. márc. 31. 20:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok létezik. De egy ismerkedés elején nem lehet úgy viccelődni valakivel, mint amikor már összecsiszolódtatok és megvan egy bizalom.
2021. ápr. 1. 11:21
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Társkereső? Ahol 99% a másik f@szt látja csak benned. Hááát.....
2021. ápr. 1. 12:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, hasonlóan érzek én is. Próbálok online ismerkedni, elég sokat is beszélgettem már, de valahogyan eddig nem túl sokan ütötték meg a mércét, ha meg igen, akkor általában áthidalhatatlanul nagy volt a távolság. A tapasztalatom azt mondatja velem, hogy az emberek (nem csak a melegek között, félre ne értsen senki) nagyon nagy százaléka hihetetlenül alacsony szinten járkál (értem ez alatt pl. az általános műveltséget, az ízlést, a kifinomultságot, stb stb stb).

Ahogyan írtad, hogy sok meleg nem veszi a lapot, az valószínűleg attól van, hogy egyszerűen nem értik, amiről beszélsz. Pl a szarkazmus vagy burkoltabb humor megértéséhez műveltség is kell. A heteró barátaid valószínűleg jobban metszik a te szintedet, ezért tudod jobban megértetni magadat velük.

A társkeresőket amúgy én is azért hagytam már ott, mert talán 1-2 ember volt, aki nem kapásból a farkamat vagy a fenekemet akarta mustrálni... 99,9%-ban alkalmira hajtanak. De basszus milyen jó is lenne, ha tényleg lehetne ismerkedni és őszintén megismerni a másikat!! Nyilván a szexualitás egy kapcsolat egyik alapköve (a sok másik mellett) és az ismerkedés elején érdemes is beszélni róla, hogy passzol-e ilyen téren két ember, de a személyiség megismerése ennél még sokkal fontosabb...és azt, hogy lássam, egyáltalán akarok-e találkozni a másik emberrel, nem lehet eldönteni 1-2-3 beszélgetés alapján, szóval én is erősítem azok táborát, akik szeretik előbb egy kicsit megismerni a másikat ténylegesen, mielőtt randira mennének.

Szóval nem egyszerű ez az egész helyzet, de kitartást kívánok neked! :)

2021. ápr. 1. 15:48
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Az utolso bekezdessel egyetertek, eleg vontatott az intim kepcsere es folytonos szex tema, kiabrandito h ebbol all a kommunikacio...

A melegek kozt vannak erzekenyebbek akiket nehezen fogadott el a kornyezete, adott esetben el sem fogadta, vagy az onelfogadassal kinlodik, igy nem biztos h vevo a fuszeres poenokra, ezt lehet neked kell megertened. Ha valaki pl ujra es ujra poenkodik pl a szexualis orientaciommal valoszinuleg ido utan en is kiakadok. Kedves kerdezo bar lehet tevedek de ugy erzem teged konnyen elfogadtak es magadat is konnyen sikerult elfogadnod, vannak akik ilyen teren nem olyn szerencsesek es kisse erdekesek lehetnek szamodra pl azert amiert bizonyos temakra erzekenyebben reagalnak. Ettol meg kevesbe lesznek hibasak vagy “nem normalisak” egyszeruen csak ilyenek, vagy ido kell nekik h oldodjanak...de ez csak szerintem...

2021. ápr. 1. 20:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 7-es! Mélységesen egyetértek azzal, amit írtál. Igazából a frusztrációkat első kézből tapasztalom én is ( a saját bőrömön)... Engem pl a család nem igen fogadna el, talán édesanyám az egyetlen, aki igen.. Igazából senki sem tudja rólam a környezetemben, hogy meleg vagyok, így ez elég nehezen megélhető területe az életemnek. Mondhatni, a mindennapjaimra is rányomja a bélyegét, hogy csomót agyalok rajta, hogyan mondjam el a családnak, hogyan éljem meg, stb stb stb... Szóval teljesen igaz
2021. ápr. 1. 21:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

8-as: Igen, sajnos nagyon nehez de fel a fejjel! :)

En is meg dolgozom ezen az egeszen, nem vagy egyedul. A kattogos reszt teljesen megertem, kb amikor egy pohar vizrol is a massagod jut mar eszedbe az eleg frusztralo tud lenni. De idovel jobb lesz, eros vagy! :) (hetes)

2021. ápr. 1. 21:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rendes vagy, köszönöm a biztatást!!! :) Igazán jól esik látni, hogy vannak még ilyen kedves pasik ^^ (nyolcas)
2021. ápr. 1. 23:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!