Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak nekem jonnek be az ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem jonnek be az ilyen 50-60 eves palik?

Figyelt kérdés
25 vagyok de kepeket ha viszonylag csupasz, es szép nagy farkú 60as van a kepen, felall, es eljatszok a gondolattal, hogy megdugjon, nem nincs apakomplekszusom :D
2021. márc. 29. 20:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
69%
Nekem is az idősebbek jöttek me mindig is. A régi szép időkben a termálfürdőkben mindig néztem, amint a zuhanyban az idősebb fasziknak olyan szépen mélyen csüngtek a nagy heréi, én meg a víz alatt hokiztam rájuk sokszor.
2021. márc. 30. 12:16
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
mindkét oldalon vannak igényesek és igénytelenek. persze kép nélkül könnyű azt mondani,hogy jól nézünk ki, mondja ezt fiatal vagy idős. Én már fáztam ár erre:D
2021. márc. 30. 13:35
 23/28 anonim ***** válasza:
74%
Nekem sem jonnek már be nagyon 45 felett..
2021. márc. 30. 15:13
 24/28 anonim ***** válasza:
64%

Csak nekem jönnek be a 25-30 közti srácok? ;)

F/50

2021. márc. 31. 19:49
 25/28 anonim ***** válasza:
78%

Nekem eddig csak 55+ pasijaim voltak

3

24F

2021. márc. 31. 23:39
 26/28 anonim ***** válasza:
93%

Ennek örülök,mivel idős pasi vagyok.Ezen a helyen nem igen szeretnek minket

Pedig mindenki meg öregszik egyszer.Na és a tapasztalat.

2021. ápr. 2. 01:06
 27/28 anonim ***** válasza:
92%

Szívesen beszélgetnék....

Én 60 éves vagyok. 174 magas, 72 kiló, és versenyszerűen teniszezem.

Hetero, nős pasi vagyok enyhe biszex beütéssel. Az enyhe biszex nálam onnan jön, hogy 12 éves koromban a 21 éves féltestvér bátyám néha kiverette velem a farkát, ami számomra nem volt rossz élmény és szívesen csináltam neki.

Aztán kb 30 éves koromban egy véletlen szülte alkalomkor hagytam magamat leszopni. Nos az olyan jó volt, hogy azután már kerestem az alkalmat, a lehetőséget és kb, évi egy két alkalommal össze is jött, hogy férfi elégítsen ki a szájával.

Aztán pár év múlva volt egy srác, akinek miközben szopta a farkamat, az övé elkezdett nőni, és csak nőtt és nőtt. Hatalmas farka volt, nos az olyan hatással volt rám, hogy megkérdeztem: - bekaphatom-e én is az övét, és ez a nagy méretes farok volt az egyetlen, amit én magam is leszoptam.

2021. ápr. 2. 15:15
 28/28 anonim ***** válasza:
71%
Nem csak neked, 50 feletti macis típus nekem is írhat, ha gondolja :D
2021. ápr. 2. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!