Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kiknek jonnek be a punkok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiknek jonnek be a punkok vagy a skinheadek?

Figyelt kérdés
Nem olyan reg megdugott engem ket punk pali. Es azota aaahw egyszeruen csak az ilyen pasik jonnek be. Esetleg van itt aki hasonlo cipoben jar mint en?
2019. dec. 27. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem skinheaddel volt már dolgom. :D

28/F

2019. dec. 27. 18:15
 2/6 opened paradise ***** válasza:
19%
A punk lányok igen, de ez egyáltalán nem hasonló cipő, nem kapott el 2 punk srác,hálistennek:D
2019. dec. 27. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Másnak is bejönnek, nyugodj meg :D Az szerintem egy lézető dolog, hogy valakit egy-egy adott kinézetű, öltözetű srác izgat, legyen az emo (ha van még ilyen egyáltalán), deszkás, skin...stb. Punkból azért remélem az igényesebbek jönnek be :D
2019. dec. 28. 08:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sose volt még punk párom....de egy igényesebb punk adott esetben még vonzó lehet számomra!
2019. dec. 28. 12:12
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
2 skinheaddel voltam.. Félvérként! Igazi trófeák!
2019. dec. 28. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Punkkal voltam már,isteni volt.És ami fontos nem fúl passzív.Igazából

az emós biszex,meleg srácok jönnek be.

2021. ápr. 2. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!