Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van olyan sztorija valakinek a pandémia alatti időkben, hogy egy heterónak vélt haverral/ismerőssel mégis lett valami? :D Ha igen, hogyan jöttetek rá, hogy benne lenne a dologban?
Szálljatok le a heterokról, keressetek a saját közösségetekben partnert!
Aki hetero, az nem fog "elcsábulni", akárhogy is akarjátok.
Na, kedves első, egyrészt senki nem kötelez arra, hogy ezt olvasd és a megkeseredett életedet itt vezesd le, másrészt értelmezni kellene a kérdést :"heterónak vélt", tehát nem heteró, csak senki nem tudja róla.
Szép napot!
Volt egy homokos haverom, jó fej volt, csiptem. Elkezdett nyomulni ràm. Megpróbáltam elmagyaràzni neki hogy ez nekem olyan mintha neki pinát kellene nyalni. Egyszerűen mint aki süket.
Azóta messziről kerülöm a homárokat
Szerintem mindenki érti és a normálisabbak el is ismerik, hogy senkit se lehet semmire kényszeríteni.
Azt viszont a továbbiakban sem értem, hogy Nektek miért lesz jó az, hogy egy nyilvánvalóan melegeknek/biszexeknek szóló kérdéshez "homárfejuztok" és hasonlóak? Akivel nektek bajotok van/volt, rendezzétek le vele, és ne itt, megsertve ezzel nem tudom hány, egyébként jóérzésű embert,nyomjatok fullba a homofob kretent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!