Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostitól kell kérni negatív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostitól kell kérni negatív koronavírus tesztet?

Figyelt kérdés
Hogy kell járni manapság lakásos prostihoz? Kell vinnem negatív koronavírus tesztet, illetve kell ilyet kérni tőle?

2021. márc. 24. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
kérdezd meg tőle telefonon... Vagy nevet egy jót, vagy mutat Neked egyet, nem tudom mi a szokás manapság.
2021. márc. 24. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:
7%
Én minden héten járok :D Dehogy kell XD Voltam már covidos de nem ott kaptam el hanem melóhelyen lefertőzött az egyik kollégám és utána 10 napig bezárták rám az ajtót. Pozitív tesztem volt, de tünet az semmi. Kamu ez az egész!
2021. márc. 24. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

2#

Szubjektív tapasztalat megtéveszthet

2021. márc. 24. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog tőled kérni csak pénzt, max. ha nagyon óvatos típus akkor nem vállal el ha köhögsz, náthás vagy, vagy lázad van (mondjuk akkor nem is akarsz prostihoz menni ha lázas vagy). Kérni kérhetsz tőle, de kb. kiröhög. Sem az utcai, sem a sima lakásos prosti nem fog heti 20k-t beáldozni ezért amikor így is mennek a kuncsaftok.
2021. márc. 24. 20:33
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Nem kell tesztet kérned a prostitól, és neki sem kell bemutatnia.

Viszont manapság sehogy nem lehet legálisan prostihoz járni Magyarországon (lásd: 104/2021 és 133/2021 Korm. rendeletek). Jelenleg baráti alapon mehet a szex, de onnantól kezdve, hogy bárki pénzt kér érte, már szolgáltatásnak minősül, ami tilos és a rendőrség 100 000 forinttól 1 000 000 forintig terjedő bírságot szabhat ki. A hatályos jogszabályok nem teszik lehetővé sem a lakáson való, sem a házhoz menő, sem egyéb formájú szolgáltatást (ahogy a fodrászoknál, kozmetikusoknál stb. sem.). Ez a szomorú valóság.

2021. márc. 26. 12:04
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 mi értelme olyan törvényt hozni ami teljesen betarthatatlan, talán még alkotmányellenes is?
2021. júl. 31. 22:29
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 Nem értem a kérdésedet. A március 26-i válaszom írásakor ismertetett szabályok április 7. óta nincsenek hatályban, és összesen egy hónapig (március 8.-április 6.) voltak érvényben, a járvány erőteljes 3. hulláma miatt. Gondolom, ezt az egy hónapot azért a többség kibírta prosti nélkül. Mit problémád most, 4 hónappal később?
2021. aug. 1. 09:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Kurvához menni szegénységi bizonyítvány!
2021. aug. 21. 14:39
 9/9 anonim ***** válasza:
#7 nem olvastam el az idézett törvényt így nem tudtam meddig volt hatályos. De nem is ez az érdekes, hanem amikor a kormány hoz egy törvényt, akkor nem vizsgálja hogy az betartatható-e? Vagy kiküldtek ellenőrőket akik próbáltak prostit bérelni? Valószínűleg ezen időszak alatt csak a törzsvendégek jutottak prostihoz. (Egyébként nem tudom nyilván, sosem voltam prostinál, de nem hiszem hogy 1 hónapig csak a lábukat lógatták. Aki nem fél a nemibetegségektől, nem a covidtól fog befosni)
2021. okt. 15. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!