Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koronavírus oltás beadása után egy órával lehet szexelni?Nem lesz semmi probléma?
Figyelt kérdés
Megkapom az oltást,hazamegyek és egy óra múlva már szexelnék is.Vagy várjak vele inkább pár órát?Vagy aznap már inkább ne szexeljek?2021. jan. 31. 17:23
1/13 A kérdező kommentje:
Koronavírus elleni oltást akartam írni.
2021. jan. 31. 17:25
2/13 anonim válasza:
Nem tudom hogy lehet-e szexelni közvetlen az injekció után, de a helyedben nem erőltetném meg a szervezetem... aznap tuti nem :D
3/13 A kérdező kommentje:
#2 önkielégítést se végezzek?
2021. jan. 31. 17:28
4/13 anonim válasza:
Verd ki oltás előtz ha ennyire nem bírsz magaddal
5/13 A kérdező kommentje:
Reggel lesz az oltás és én olyankor még kívánom a szexet.Este nem szoktam kívánni annyira.
2021. jan. 31. 17:32
6/13 anonim válasza:
#5 De meg tudjátok magyarázni! Full kamu a kérdés.
7/13 anonim válasza:
Az oltás után biztos nem fogod kívánni, olyan szinten fog fájni a vállad. Párom EÜ-s, neki 2 napig volt borogatás a vállán.
8/13 anonim válasza:
Kérdezd meg az oltást végző nővért és/vagy olvasd el a betegtájékoztatót!
9/13 anonim válasza:
Az a fura ebben, hogy az eü.ben dolgozokat oltjak jelenleg es az idosotthonban lakokat.
Te nem lehetsz eü.-is ha ennyire futotta az eszed
Es hat idos sem hinnem hogy vagy.
Konkluzio: unatkozo kis trollocska vagy
10/13 anonim válasza:
Oltás után már ne vegyél tartós tejet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!