Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok, ti elfogadjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok, ti elfogadjátok magatokat ? Ha igen, mikorra sikerült ?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok.

2021. márc. 27. 09:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10: Szerintem ez amúgy személyiség kérdése is, mármint van, akinek gyárilag nagyobb önbizalma lett, más félénk, önbizalomhiányos. Van, aki mondjuk 1 hét alatt elfogadja magát, másnak hosszú évekbe telik. Ez szívósság és jellemi kérdés, erős jellemű ember könnyebben felvállalja magát, mert nem érdekli a többi ember véleménye.
2021. márc. 28. 22:06
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem erről van szó. Mindig is visszahúzódó voltam meg félénk. De emiatt aztán egy percig sem volt lelkiismeret furdalásom, mert a fiúk jöttek be. Jó érzés volt fantáziálni róluk és rájuk gondolni. Aztán mikor átéltem már pár kalandot, csak jobb és jobb lett. A világért sem változtatnám magamat heteróra. Persze ha a családom homofób lenne, akkor jóval nehezebb lett volna, de nem hatotta meg őket, mikor beszámoltam nekik a "titokról". De írtam azt is, hogy nem hírdettem, most sem kürtölöm világgá, meg eleve elég pasis vagyok, szóval ki sem néznék belőlem. De akinek nem érzem, hogy tudnia kell, annak nem mondom el. Olyat hogy kiírni fb-ra, vagy pride meg aktivistáskodni, biztos nem csinálnék. De az igaz, hogy amúgy sem érdekelne a véleményük, tegyük fel anyám véletlenül kikotyogja valakinek és idejönne hozzám dumálni arról hogy ez de rossz meg stb, az nem igazán érdekelne. De azért nincs szándékomban világgá kürtölni sem. 23 vagyok most egyébként.
2021. márc. 28. 22:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Vajon mennyi lehet a százalékos aránya a magukat fel nem vállaló/meg nem élő homoszexuális hajlamú emberek és azok között, akik vállalják ezt ? Szerintem kb.. Olyan 95-5 % lehet a fel NEM vállalók javára.
2021. márc. 28. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kb annyi, vagy több (97-98%) ha felvállalásról van szó. Megélni jóval többen megélik titokban, társkeresőkön nem túl nehéz. De nyilvánosan nem, senki nem akar megbélyegezve élni, egy célkereszt lenni, közutálat tárgya stb.
2021. márc. 28. 22:29
 15/15 A kérdező kommentje:

14: Felvállalás alatt a megélést IS értem. Ugyanis az, ha valakinek van homoszex kapcsolata, vagy kipróbálta már fiúval, az valamilyen szinten már felvállalta, és elfogadta saját magában a melegséget.

De rengetegen lehetnek olyan melegek, akik a társadalmi nyomás miatt inkább elfojtják magukban, és a Julit veszi el feleségül, mert jaj mit szól majd a szomszéd stb... Pedig a Bélába szerelmes. Hány ilyen lehet, szerintem rengeteg..

2021. márc. 28. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!