Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok! Milyen sokáig szoktatok szopni?
Figyelt kérdés
Tehát meddig esik jól csinálni? Én pl sajna nagyon sokáig bírom és így sok partnerem többször nem is vállalja. Mármint 1 tali után :D2021. márc. 26. 10:06
1/12 anonim válasza:
Volt már, hogy 2 órán keresztül szoptam
2/12 anonim válasza:
Ameddig sírva nem fakad a gyönyörtől
3/12 anonim válasza:
Amíg rendesen fel nem izgul. A fő műsorszám nálunk szexben az anál.
30/passzív
4/12 anonim válasza:
Meddig bírod? Én szeretem hosszasan, szóval nem lenne gond.
5/12 anonim válasza:
Csinaltam mar 1 oran keresztul 2 pasinak tobb elvezessel
6/12 anonim válasza:
Ha csak orál, akkor addig, míg élvezés után nem lankad.
42 Bi F
7/12 anonim válasza:
jaj ezt még hányszor kérdezed meg? lassan a kérdező veterán már itt:D
8/12 anonim válasza:
Én el tudnám viselni, ha valaki több élvezésen át szopna, amíg képes felállni a farkam :D
Már csak jelentkező kellene hozzá :D
27F Bp
9/12 anonim válasza:
egész nap melóhelyen, megyek holnap is 12 órát szop.i
10/12 anonim válasza:
Élvezésig!
Jöhet is valaki Győrben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!