Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A pasim azzal a sráccal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim azzal a sráccal haverkodik, akivel félrekefélt. Ilyenkor wtf?

Figyelt kérdés
Az van, hogy a párommal 11 éve vagyunk együtt, és még az elején, kb. 3 év után megcsalt ezzel a sráccal, nevezzük Petinek, mert én állítólag elhanyagoltam stb. Tudtam róla. Pár napja feljöttek témának ezek a régi dolgok, megcsalások, sérelmek stb és akkor említette, hogy nemrég beszélt a Petivel, és hogy neki milyen szar lett az élete, kirúgták, vacak az új melója, tengõdik és herpeszt szedett össze. Na a lényeg; tegnap kicsit vodkázgattam és mivel én a piától bealszom elmentem ilyen 4-5 óra körül aludni, majd fél 10-kor felkeltem és WhatsAppon vele videochatelt a párom. Kimentem a hálóból és a párom rögtön mondta, hogy ez a Peti akivel csaltalak és odaadta nekem a telóját, hogy beszéljek vele. Ha józan lettem volna, hétszentség, hogy széttörök magam körül mindent. Na lényeg, hogy beszéltem a pasassal, hogy vagy mizu, és olyan dumája volt neki, hogy nem is nézel ki te olyan rosszul, meg honnan származol, ezt a tájszólást nem ismerem, szal passzív agresszív volt velem. Amúgy egyáltalán nem nézett ki tönkrement életünek, de mind1. Visszaadtam neki a telót és mentem volna tovább aludni, csak annnyira felbszott ez a dolog, hogy csak forgolódtam fél éjjel. Mi külföldön élünk, biztos, hogy nem csal meg, vele meg 100% hogy nem, de nem értem mi ez a hirtelen kapcsolattartás. Nosztalgia? Mondjatok valami okosat nekem! És ez nem kamu
2021. márc. 26. 06:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tré a szitu, kezdhetsz aggódni ez elég egyértelmű.
2021. márc. 26. 06:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem értem ezt a kérdést? A pasid megcsalt egy másik pasival de téged az érdekel hogy haverkodnak?
2021. márc. 26. 06:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Na ezt biztos nem tűrném, hogy még úgy adja ide a telefont hogy “ez a Peti akivel csaltalak”. Nálam is repült volna a telefon, vagy a Peti arcába a vélemény (engem pont hogy bátrabbá tesz a pia azért írom). Nagyon gáz amit a barátod csinált, nem nosztalgia... mondd, hogy a barátod nem erre fogta? A nosztalgiára...
2021. márc. 26. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha akkor megcsalt 3 év után, hogy és miért maradtál vele még 8 évig? Akkor ott hagytam volna a helyedben, bármilyen jó is volt. Megcsalás az megcsalás, nálam ez nagyon rontja a bizalmat a másik felé, teljesen mindegy hogy meleg vagy hetero pár kapcsolat.
2021. márc. 26. 09:19
 5/6 anonim ***** válasza:
92%

Nem bírnak lekattanni egymásról, de ha ilyen ártatlannak állítják be, akkor kevésbé tűnik gyanúsnak.(?) Talán a barátod is ebben ringatja magát, hogy téged szeret, ez csak egy kis izgalom? Mi van, ha szexchatelnek és mi van, ha egy látogatás alkalmával nem csak chaten szexelnek? Biztos, hogy nem tudnék legyinteni erre az egészre.

"Megcsalások" ? Azaz több ilyen is volt?

2021. márc. 26. 10:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

1) Mindenképp pozitív, hogy a párod őszintén és nyíltan megmondta, kivel beszél és még oda is adta neked a telót.

2) "Ez a Peti akivel csaltalak" nekem eléggé egyértelmű, hogy arról az átmenti időszakról szól amit már feldolgoztatok és továbbléptetek. Nekem ez jött le a soraidból.

Szerintem:

Mond meg neki, hogy téged zavar, az hogy haverkodik Petivel és hogy miért, milyen félelmeid vannak stb. A lényeg semmit se tarts magadban!!! Ha felütötte benned a fejét a féltékenység akkor az is mond ki, vállald. 8 év az 8 év. Ismered a párod, az érzéseit irántad, stb. és ő is a tieidet iránta.

Ez egy olyan dolog amit szemtő-szemben együtt meg fogtok tudni oldani, mert mind a ketten nyílt lapokkal játszotok.

Majd írd meg, hogy mi volt.

2021. márc. 26. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!