Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A magukat heterónak valló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magukat heterónak valló pasik közül mennyi rendelkezhet homoszexuális vágyakkal?

Figyelt kérdés
Úgy vélem, több meleg/biszex pasi van a világon, mint hisszük, csak nem vállalják fel.
2021. márc. 25. 10:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
15%
és az neked miért fáj, ha valaki nem vállalja fel? szerintem ezt mindenki maga döntse el, hogy felvállalja e magát vagy sem
2021. márc. 25. 10:42
 2/15 A kérdező kommentje:

Amíg magában teszi a dolgait valóban csak rátartozik az ügy.

De ha szociális környezetbe kerül, akkor már nem csak az ő ügye: ha gyűlöli a melegeket, mert nem meri magát elfogadni, vagy mert melegprostihoz megy a felesége mellett, hogy kiélje a vágyait.

Nem, ez több esetben már nem magánügy.

2021. márc. 25. 10:47
 3/15 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem rengeteg ilyen van. Tudod hàny fiú csipkedi a màsik mellbimbójàt egy középiskolai öltözőben ?

Volt olyan aki a fenekét is mutogatta rendszeresen. Ők mind azt àllítjàk magukról hogy 100% heterok 😃 Na persze... Mindegyikben volt és van egy kis melegség. Bennem is van,de ezeket nem én csináltam.

2021. márc. 25. 10:57
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Tapasztalataim szerint kb 10/2-3 pasi biszex valamilyen formában ki kevésbé ki teljesen. Szóval 20-30 százaléknak vannak ilyen fajta vágyai. Van aki ki meri élni van aki kipróbálja de tagadja saját maga előtt is...és inkább elnyomja a vágyait. Van aki kő sem meri próbálni. Elég változó.
2021. márc. 25. 10:59
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

Míg fel nem vállaltam nem is voltam pasival, előtte sokan közeledtek felém akik "heterók"

Mert érezhető volt azért az érdeklődési körömben hogy nem vagyok heteró.

Na vállaltam magam, utána az őszes ilyen jellegű haver eltávolodott Tőllem.

Tapasztalatom hogy az ilyen emberek a homofóbok, akik biszexek valójában csak nem mérik megélni és sokan vannak.

10főből 3man, én a mikor környezetemben így látom.

2021. márc. 25. 11:35
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Ha valaki homoszexuális vágyakkal rendelkezik, mindegy hogy nyíltan vagy rejtetten, az nem hetero. Ennyi. Bi kiváncsi ilyen esetben.
2021. márc. 25. 11:51
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
A felmérések alapján kb. 8-12% közé teszik a részben biszex vágyakkal IS rendelkező "rejtőzködők" arányát. S tényleg magas a látencia, de ettől a többség még nem biszex.
2021. márc. 25. 12:05
 8/15 anonim ***** válasza:
80%
10.20% szerintem
2021. márc. 25. 12:16
 9/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem teljesen mindegy, hogy meleg és vállalja vagy sem. Ugyanúgy van kamus barom mind a két kategóriában. Az meg ha neked az ilyen emberek nem szimpatikusak, akik nem fogadják ezt el magukban, akkor otthagyod a fenébe és kész. Teljesen felesleges ezen lovagolni szerintem.
2021. márc. 25. 12:28
 10/15 anonim ***** válasza:
80%
A szexualitás bonyolult dolog. A természet a szaporodáshoz kapcsolta hozzá a egyéni örömérzést. A gyakorlatban ez azonban különválik egymástól, az egyéni örömérzés önállósult. Állatkísérletekben igazolódott, hogy az agyi örömközpont elektromos ingerlése szükségletté válik. Ezért aztán nem feltétlenül kell különneműeknek találkozni ahhoz, hogy a szükségletek kielégülést nyerjenek. Különben is az ilyen biológiai szabályozások meglehetősen lazák és csak statisztikailag érik el a természet által megcélzott végeredményt.
2021. márc. 25. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!