Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt zokni fétises pasi?
Figyelt kérdés
Úgy 20 éves korom óta nagyon vonzanak a zoknis lábak! NEm tudom, miért, és hogy kezdődött, de meg vagyok ősrülve a zoknis lábért, nálam se szex, se hoki nincs anélkül, hogy ne lenne zokni a lábamon. Van más is így vele? Titeket milyen zoknik izgatnak? Engem csak a boka fölött végződő, hossazbb szárú normál zoknik (titokzokni nem).2021. márc. 24. 16:21
1/38 anonim válasza:
Sport zoknik, rövidebb szárú zoki, a titok zokni engem se hoz lázba.
2/38 anonim válasza:
Én eléggé zoknifétisesnek tartom magam :D
3/38 anonim válasza:
Én a csupasz lábakat szeretem, de a zoknisok is felizgatnak ha vékony anyagú és szépen rásimulva kiadja a srác talpának, ujjainak formáját
4/38 anonim válasza:
én a focisták lábain szeretem nézni a zoknit
a sportszár is szexi tud lenni
5/38 anonim válasza:
én a titokzoknira indulok be de nagyon
6/38 anonim válasza:
engem bármi izgat ami lábfej. lehet rajta zokni, mindegy milyen hosszú, az sem baj ha látszik kicsit a talp lenyomata, hmmm, de lehetsz mezítláb is.
7/38 anonim válasza:
Engem mind izgat, de legfőképp a fekete bokazokni.
8/38 anonim válasza:
Szerintem van és sokunkat izgat. Legyen vékony a zokni, hogy jól kivehető legye a lábfej. Nekem mindegy, hogy titok vagy térdig érő csak legyen szép formás.
Engem zokni nélkül is izgat, sőt... :D
9/38 anonim válasza:
Én szívesen adnám a zoknis lábamat valami perverz szájába, kezébe akár ...
10/38 anonim válasza:
Ugyan itt eladó kérésre saját zoknis képek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!