Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek kíváncsi heterók?
Vagy csak nem képesek bevallani maguknak, hogy minimum biszexek.
Magamból indulok ki: bármennyire is akarnám, nem állna fel a farkam lányra, így meleg vagyok. Ugyan így heteróknál is ez van, hogy nem áll fel nekik férfiakra, még ha "kíváncsiak" is...
Fordítva tettem fel a kérdést
Létezik e kíváncsi homoszexuális?
Törölték
"milyen lenne egy az enyémnél sokkal nagyobb farkat megfogni,tapintani, sőt talán még bekapni is de ettől nem gondolnám hogy biszex vagy meleg lennék..mivel nem házasodni akarok vele, se járni..ezt jelenti a kíváncsiság... ne keverjük a fogalmakat."
Hány pasi magyarázta ki így a megcsalást :) Csak megdugtam, de nem jelentett semmit, hisz nem akarok vele járni, házasodni, csak kíváncsi voltam :D
A kíváncsi hetero nekem az a kategória, aki kíváncsi arra, hogy másoknak mekkora, esetleg összehasonlítja piszoárnál, nyilvános tusolókban és egyéb helyen másokéval, VISZONT onnantól, hogy vágyat érez az iránt, hogy megfogja, verje, bekapja vagy mást csináljon más pasi szerszámával, az már biszex számomra.
Szóval a kíváncsiság és a biszexualitás között csak a vágy a különbség.
Egyébként az ilyen kíváncsi egyedeket kerülni kell, mert abban élik ki a vágyaikat, hogy anonim chaten beszélgetésre hokizzanak a monitor mögött, majd ha elélveztek jön a bűntudat, és lelépnek. Sosem mernek találkozni és kiélni a vágyaikat, és örökre kíváncsik maradnak.
Ja azt még hozzáteszem, társkeresőn nem egy olyan kíváncsi hetero adatlapját láttam, aki úgy pucsít, hogy még a prostik is megirigyelhetnék :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!