Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Léteznek kíváncsi heterók?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek kíváncsi heterók?

Figyelt kérdés

Vagy csak nem képesek bevallani maguknak, hogy minimum biszexek.

Magamból indulok ki: bármennyire is akarnám, nem állna fel a farkam lányra, így meleg vagyok. Ugyan így heteróknál is ez van, hogy nem áll fel nekik férfiakra, még ha "kíváncsiak" is...

2021. márc. 23. 11:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként a magyar társadalomnak elsősorban nem a homofóbia a gondja, hanem a szexnegatív hozzáállás, ami szerint kétféle dolog létezik a szexben, amiket élvezek, és amik beteg dolgok. Ha el tudnánk menni szexpozitív irányba, akkor szép lassan mindenki megértené, hogy minden, ami az emberek fejében van a szexről, és örömet okoz neki, az rendben van mindaddig, amíg nem okoz rosszat másnak (tehát a partner is mindenbe beleegyezett, és kívülállók sem vonódnak be, ha nem akarnak. Pl nem szexelek olyan előtt, aki nem akarja nézni)
2021. márc. 23. 13:24
 22/33 anonim ***** válasza:
66%
Hihetetlen ez a sok álbzi megnyilvánulása. Én meleg vagyok, de nem tudok kíváncsi hetero lenni, mert abszolút nem vonz a női test egyáltalán, sőt! Egy hetero sem akarja sem megfogni más fszát, sem szpni, sem más testi kontaktust végezni más férfival. Igenis akkor már biszex, ha bevallja, ha nem. Lehet tiltakozni, lepontozni, a helyzeten nem változtat, ha magatoknak is hazudtok.
2021. márc. 23. 13:28
 23/33 anonim ***** válasza:
76%
Persze, biszexnek hívják őket.
2021. márc. 23. 13:50
 24/33 anonim ***** válasza:
12%

Fordítva tettem fel a kérdést

Létezik e kíváncsi homoszexuális?

Törölték

2021. márc. 23. 15:35
 25/33 anonim ***** válasza:
77%

"milyen lenne egy az enyémnél sokkal nagyobb farkat megfogni,tapintani, sőt talán még bekapni is de ettől nem gondolnám hogy biszex vagy meleg lennék..mivel nem házasodni akarok vele, se járni..ezt jelenti a kíváncsiság... ne keverjük a fogalmakat."

Hány pasi magyarázta ki így a megcsalást :) Csak megdugtam, de nem jelentett semmit, hisz nem akarok vele járni, házasodni, csak kíváncsi voltam :D

A kíváncsi hetero nekem az a kategória, aki kíváncsi arra, hogy másoknak mekkora, esetleg összehasonlítja piszoárnál, nyilvános tusolókban és egyéb helyen másokéval, VISZONT onnantól, hogy vágyat érez az iránt, hogy megfogja, verje, bekapja vagy mást csináljon más pasi szerszámával, az már biszex számomra.

Szóval a kíváncsiság és a biszexualitás között csak a vágy a különbség.

Egyébként az ilyen kíváncsi egyedeket kerülni kell, mert abban élik ki a vágyaikat, hogy anonim chaten beszélgetésre hokizzanak a monitor mögött, majd ha elélveztek jön a bűntudat, és lelépnek. Sosem mernek találkozni és kiélni a vágyaikat, és örökre kíváncsik maradnak.

Ja azt még hozzáteszem, társkeresőn nem egy olyan kíváncsi hetero adatlapját láttam, aki úgy pucsít, hogy még a prostik is megirigyelhetnék :D

2021. márc. 23. 17:49
 26/33 anonim ***** válasza:
87%
Létezik. Ugyanúgy, mint pl én meleg vagyok, hangsúlyozom, hogy nem biszex. Szinte soha nem szoktam fantáziálgatni nőkről, de van 1-2 MILF akikkel szívesen kipróbálnám. Szóval létezhet, igen.
2021. márc. 24. 08:12
 27/33 anonim ***** válasza:
71%
Létezik persze, mint az unikornis is valós dolog, ja. 😂
2021. márc. 24. 09:27
 28/33 anonim ***** válasza:
31%
Én nem vagyok biszex, undorodok a más farkátol, de szivesen leszopatnék egy srácot, és szétdugnám a száját, de semmi smarolas vagy ilyesmi, lehet csak az orálmaniam miatt van...
2021. márc. 24. 12:10
 29/33 anonim ***** válasza:
72%
Nem biszex, á, csak a f@szt szereti! 😂
2021. márc. 24. 12:32
 30/33 anonim ***** válasza:
78%
Nem.
2021. márc. 24. 23:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!