Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek kíváncsi heterók?
Vagy csak nem képesek bevallani maguknak, hogy minimum biszexek.
Magamból indulok ki: bármennyire is akarnám, nem állna fel a farkam lányra, így meleg vagyok. Ugyan így heteróknál is ez van, hogy nem áll fel nekik férfiakra, még ha "kíváncsiak" is...
Mennyien nem képesek elfogadni, hogy biszexek...
Egy hetero nem kíváncsi más farkára, pláne nem úgy, hogy együtt verje ki valakivel.
11es
Ezt nevezik biszexuálisnak.
Heteró szerinted élvezi, ha leszop egy férfit?
Aki "kívancsi heteró", az a homofób magyar viszonyok miatt nem képes elfogadni magát, és barátnő, feleség mellett is rendszeresen farkat szop, de persze csak kíváncsiságból... :D
Aki "kívancsi heteró", az a homofób magyar viszonyok miatt nem képes elfogadni magát,
Megint egy általánosító ma*haság. De élj csak a magad felépítette álomvilágban, ha ez neked jó. Csak ne hirdessed kérdésnek álcázva.
18as
Tuti olyan vagy, mint Szájer. Kifelé mutogatja, hogy mekkora nagy b.zizó macsó férfiállat, keményen dolgozó családapa, de azért néha megdugatja magát, meg férfiakat szop le...de persze szigorúan csak kíváncsiságból, mert ő full heteró!
"Heteró szerinted élvezi, ha leszop egy férfit?"
Én pl szubmisszív hetero pasi vagyok. Egyáltalán nem izgat az a gondolat, hogy magamtól létesítsek bármilyen szexuális kontaktust férfival.
Ugyanakkor azt kipróbálnám, de legalábbis izgat, hogy milyen, ha egy domináns nő rákényszerít, hogy leszopjak egy másik férfit. Ugyanígy izgat a pegging is (domináns nő análisan felcsatolhatóssal), és egy ideje még azzal is kacérkodom fejben, hogy milyen lenne, ha egy domináns nő kényszerítene egy másik férfi passzívjává.
De ezek szubmisszív és mazochista hajlamok. Gyakorlatilag azt élvezem, hogy nem élvezem, hogy egy domináns nő belekényszerít valamibe, amit magamtól nem akarok.
Akkor én mi vagyok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!