Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Léteznek kíváncsi heterók?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek kíváncsi heterók?

Figyelt kérdés

Vagy csak nem képesek bevallani maguknak, hogy minimum biszexek.

Magamból indulok ki: bármennyire is akarnám, nem állna fel a farkam lányra, így meleg vagyok. Ugyan így heteróknál is ez van, hogy nem áll fel nekik férfiakra, még ha "kíváncsiak" is...

2021. márc. 23. 11:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
11%
Én annak tartom magam, mert azon kívül hogy leszopjak egy férfit semmire nem vágyok. Sosem tudnék semmilyen érzelemmel lenni és a szopás is csak azért izgat mert az is a szexhez tartozik, csak épp azt nővel nem tudom megcsinálni
2021. márc. 23. 11:52
 12/33 anonim ***** válasza:
13%
Nekem nem áll fel férfira, de izgat, hogy milyen lehet vele. Pl. milyen farkat szopni.
2021. márc. 23. 12:01
 13/33 anonim ***** válasza:
9%
na látod kérdező, igenis léteznek kíváncsi heterók, képzeld én is annak mondanám magam, kíváncsi vagyok pl arra, hogy milyen lenne sráccal közösen hokizni, attól, hogy te hisztizel, hogy ilyen nem létezik, attól még mindig jelen lesz, ne akarjad rá erőszakolni senkire sem a marhaságodat, nagyobb választékot akarsz vagy mi?, a homik között keressél magadnak valót, a mi fajtánkat meg hagyjad békén
2021. márc. 23. 12:30
 14/33 anonim ***** válasza:
88%

Mennyien nem képesek elfogadni, hogy biszexek...

Egy hetero nem kíváncsi más farkára, pláne nem úgy, hogy együtt verje ki valakivel.

2021. márc. 23. 12:35
 15/33 anonim ***** válasza:
3%
#14 ez kamu! Full hetero srácokról tudom, hogy simán verik együtt haverral! Ez nem buzulás!!
2021. márc. 23. 12:37
 16/33 A kérdező kommentje:

11es

Ezt nevezik biszexuálisnak.

Heteró szerinted élvezi, ha leszop egy férfit?

Aki "kívancsi heteró", az a homofób magyar viszonyok miatt nem képes elfogadni magát, és barátnő, feleség mellett is rendszeresen farkat szop, de persze csak kíváncsiságból... :D

2021. márc. 23. 12:46
 17/33 anonim ***** válasza:
17%
Jól látod, ez csak egy megnevezés, de tulajdonképpen biszexek, csak nem merik saját maguknak sem bevallani. Amúgy nem tökmindegy minek nevezed magad? Nincs beírva a személyidbe a szexuális irányultságod. Ha biszexként "kíváncsi hetero"-nak hívod magad akkor egészségedre (ettől a heterók még biszexnek fognak tartani).
2021. márc. 23. 12:57
 18/33 anonim ***** válasza:
8%

Aki "kívancsi heteró", az a homofób magyar viszonyok miatt nem képes elfogadni magát,

Megint egy általánosító ma*haság. De élj csak a magad felépítette álomvilágban, ha ez neked jó. Csak ne hirdessed kérdésnek álcázva.

2021. márc. 23. 13:07
 19/33 A kérdező kommentje:

18as

Tuti olyan vagy, mint Szájer. Kifelé mutogatja, hogy mekkora nagy b.zizó macsó férfiállat, keményen dolgozó családapa, de azért néha megdugatja magát, meg férfiakat szop le...de persze szigorúan csak kíváncsiságból, mert ő full heteró!

2021. márc. 23. 13:19
 20/33 anonim ***** válasza:
5%

"Heteró szerinted élvezi, ha leszop egy férfit?"

Én pl szubmisszív hetero pasi vagyok. Egyáltalán nem izgat az a gondolat, hogy magamtól létesítsek bármilyen szexuális kontaktust férfival.

Ugyanakkor azt kipróbálnám, de legalábbis izgat, hogy milyen, ha egy domináns nő rákényszerít, hogy leszopjak egy másik férfit. Ugyanígy izgat a pegging is (domináns nő análisan felcsatolhatóssal), és egy ideje még azzal is kacérkodom fejben, hogy milyen lenne, ha egy domináns nő kényszerítene egy másik férfi passzívjává.

De ezek szubmisszív és mazochista hajlamok. Gyakorlatilag azt élvezem, hogy nem élvezem, hogy egy domináns nő belekényszerít valamibe, amit magamtól nem akarok.

Akkor én mi vagyok?

2021. márc. 23. 13:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!