Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Túl nagy méretűek, akiét nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy méretűek, akiét nem bírják? Létezik?

Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
4%
Olyan Nincs
2021. márc. 21. 16:01
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Attól hogy a gyakorisok közül az emberek nagyrésze olyan balfsz hogy kis méretet se talál, nem hogy nagyot, attól függetlenül még létezik nagy méret is
2021. márc. 21. 18:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam egy sráccal, akinek én már túl nagynak tartottam. Egy éve amikor 19 voltam akkor dumáltam vele és találkoztunk.Eljutottunk a szexig, meg is beszéltük, hogy akkor ő fog engem megdugni.

Na hát akkor ért a meglepetés, milyen vastag volt neki.Méretre is átlagnál nagyobb, de a vastagság volt a durva.( Olyan Cliff Jensen vastagság, vag, közelítette a Rocco Steel vastagságot.) Hát voltak olyan részek amikor élveztem de alapvetően nagyon durva volt. Több rövidebb szünetet is kellett tartanunk mert amikor rajta ületem vag, dugott úgy éreztem kb a gyomromig dug.

Nem igazán ajánlom. Sajnálom is a srácot mert nehéz lehet párt találnia.

2021. márc. 21. 18:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Extrém nagyra kíváncsi lennék.
2021. márc. 21. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
Barati korben volt egy fiu. Egyszer reszegre itta magat (ez egyebkent nem volt jellemzo). Azt beszelte neki azert nincs noje. Ha el is jut valakivel addig, nem egy no megijedt tole es visszakozott. Kesobb amikor a haverok ugrattak volna ezzel, mindent letagadott.
2021. márc. 22. 02:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is ismerek nagyfarkúakat. Arra panaszkodnak hogy midnenki akarja mert jaj milyen nagy de végül nem bírja...
2021. márc. 22. 10:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

En imadom, ha naggyal dugnak, es birom is. Mondjuk nalam ez osszefugg azzal, hogy ha eleg naggyal dugnak, akkor kez nelkul is el tudok menni, anit egy kisebb / atlagos farok nem tud produkalni. Valszeg anatomiailag melyebben van a prosztatam. Viszont ha a nagyobb farok elkezd bennem jarni, mar literszam omlik is a farkambol az elonedv. ;)

24/F/passziv

2022. márc. 22. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!