Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az idős melegek miért olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idős melegek miért olyan szégyentelenek?

Figyelt kérdés
Nem mozgok ebben a világban, csak olvasok itt néha beszámolókat arról, hogy pl mik folynak melegszaunákban, vagy akár romeón, milyen rámenősek az öregek, ha fiatalokról van szó. Meg láttam itt egy kérdést most arról, hogy egy budapesti erdő valami titkos meleg nudista hely. Na most ez eléggé elcseszte a napomat, mert nemrég fedeztem fel a helyet, már elkönyveltem magamban, hogy milyen jó kirándulóhely lesz nyáron, erre most megtudom, hogy kerülgethetem majd a szottyadt vén b×zikat, akik mutogatják magukat meg majd kapom tőlük az ajánlatojat... megnéztem a hely fb-csoportját, mert olyan is van, és azt látom, hogy van egy öreg csávó, aki írja ott az erotikus sztorijait meg hirdeti magát masszázsra... Rákeresek, látom, hogy híres zeneművész, aki már csomó díjat nyert... de ezekben a meglett emberekben hogy nincs ennél több méltóság, de komolyan (pláne, hogy még híres is)? Miért nincs annyi belátása, hogy ő abban a korban van, amikor már semmi szexi nincs a testében és nem erotikus, amit csinál, hanem visszataszító? És kb ezt hallom mindenhonnan, hogy az öregek minden platformon ilyenek, nem bírnak magukkal, nem értik meg, hogy már nem kellenek senkinek, pláne nem a fiataloknak.
2021. márc. 21. 12:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy én homiként sem tűrném, ha rám akarna nyomulni valaki a beleeggyezésem nélkül. Ahogyan én sem nézném jó szemmel, ha előttem folytatna valaki szexuális aktust. Legyen az hetero, vagy homi.
2021. márc. 21. 15:14
 12/24 anonim ***** válasza:
46%
az a baj, hogy ezek miatt szinte sehova se lehet elmenni kicsit elvonulni, mert nem tudhatod, hogy honnan fog előmászni egy homi, volt egy komment, ami a korkülönbsége tért ki, az teljesen igaz, nem egészséges, hogy egy 60 éves öreg tata rá akar mászni egy 20 éves srácra, és ez fordítva is igaz, és nyilván te vagy a senkiházi nyomorék ha visszautasítod őket
2021. márc. 21. 15:31
 13/24 anonim ***** válasza:
82%

Ja hogy az újpesti b-z-nudira gondolsz. Legalábbis a leírásból az jön le.

Fogadd el, több, mint tíz éve közismert törzshelyük. Nem te fogod őket elhajtani onnan, inkább ők téged.

Én csak horgászni akartam ott, de két alkalom után rájöttem, hogy "az erősebb kutya b-ik", és kerestem más helyet.

2021. márc. 21. 17:54
 14/24 A kérdező kommentje:
Miért ne hajtanám el. Meghirdetem egy lakossági csoportban, hogy szavazzuk le őket, és ezzel párhuzamosan rájuk hívom a rendőröket. Az, hogy más behúzza a fülét-farkát, és inkább elsunnyog, az nem azt jelenti, hogy én is be fogom. A törvény úgyis az én oldalamon áll, ezek mellett a nudista meleg öregemberek mellett meg nem hiszem, hogy nagyon kiáll a közvélemény.
2021. márc. 21. 18:33
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért,mert általánosít. 7-es nek
2021. márc. 21. 18:39
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
#14: Nem fog sikerülni. 3-4 éve is volt razzia, ezt konkrétan láttam is egy ilyen horgászati próbálkozásom során, és az egyik joviális, ámde kissé szottyadt öregúr csak egyetlen igazolványt mutatott az egyik rendőrnek, mire a rendőr haptákolt, és 2 percen belül eltűntek onnan.
2021. márc. 21. 18:58
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem inden öreg ilyen, de tény hogy mivel anno szinte nem lehetett ezt csinálni, nem is nagyon csinálták, így ki akarják élni a vágyaikat, emiatt van hogy nehezebb lekoptatni egy ötvenévest egy húszévesnél, emiatt egy picivel gyakoribb az is, hogy gyakran kötekednek, tenyérbemászóak és alázzák a másikat. (nem azt mondom hogy ez csak rá jellemző, mert a 22 évesek között is vannak elmebajosak bőven, pl.megsértődik a hellon, mert nem magázom 20 éves létemre) Volt hogy egy profil szembe jött és nem adta ki az életkorát, megnéztem, 51, oké, mentem tovább, erre rám ír, hogy milyen szánalmas vagyok, csak mert nem érdekel az alkalmi. Vagy amikor egy héten át folyamatosan zaklat, hogy küldjek intimképet, enyhén irritáló.

Szóval ne aggódj, ezt a legtöbb meleg nem is szereti.

2021. márc. 21. 19:52
 18/24 anonim ***** válasza:
28%

Te vagy szégyentelen

Tenyérbemászó kis köcsög

2021. márc. 21. 20:24
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondják azt, hogy amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. Kialakult személyiség tud udvariasan, de annyira visszautasítóan viselkedni, nézni, hogy minden tervezett közeledés a közelítő személy számára is egyértelműen kudarcra ítélt.
2021. márc. 21. 20:34
 20/24 A kérdező kommentje:
#16: miféle igazolvány volt az?
2021. márc. 21. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!