Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az idős melegek miért olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idős melegek miért olyan szégyentelenek?

Figyelt kérdés
Nem mozgok ebben a világban, csak olvasok itt néha beszámolókat arról, hogy pl mik folynak melegszaunákban, vagy akár romeón, milyen rámenősek az öregek, ha fiatalokról van szó. Meg láttam itt egy kérdést most arról, hogy egy budapesti erdő valami titkos meleg nudista hely. Na most ez eléggé elcseszte a napomat, mert nemrég fedeztem fel a helyet, már elkönyveltem magamban, hogy milyen jó kirándulóhely lesz nyáron, erre most megtudom, hogy kerülgethetem majd a szottyadt vén b×zikat, akik mutogatják magukat meg majd kapom tőlük az ajánlatojat... megnéztem a hely fb-csoportját, mert olyan is van, és azt látom, hogy van egy öreg csávó, aki írja ott az erotikus sztorijait meg hirdeti magát masszázsra... Rákeresek, látom, hogy híres zeneművész, aki már csomó díjat nyert... de ezekben a meglett emberekben hogy nincs ennél több méltóság, de komolyan (pláne, hogy még híres is)? Miért nincs annyi belátása, hogy ő abban a korban van, amikor már semmi szexi nincs a testében és nem erotikus, amit csinál, hanem visszataszító? És kb ezt hallom mindenhonnan, hogy az öregek minden platformon ilyenek, nem bírnak magukkal, nem értik meg, hogy már nem kellenek senkinek, pláne nem a fiataloknak.
2021. márc. 21. 12:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%

Mert elvesztik a gátlásaikat és a józan eszüket! Ezért is olyan visszataszító sok idősebb meleg!

Másik dolog, meg hogy rájönnek, hogy nincs párjuk, és ennek a hiányát ki akarják élni minden áron.

2021. márc. 21. 13:16
 2/24 anonim ***** válasza:
84%
És sajnos igazad van, és amit nem értek, úgy hogy engem senki nemi identitása nem érdekel, de miért van hogy az ötvenen felüliek rám amikor tudják jól hogy én a nőket kedvelem nyomulnak, ajánlatokat tesznek és ezzel az ismeretséget (barátságnak nem nevezném) elrontják.. Aztán mikor sokadszorra tisztázom velük a dolgot, akkor a harmadik sör votka kombó után újra elkezd győzködni , illetve ha a nemtetszésem fejezem ki akkor megkapom hogy én lenézem őt a melegsége miatt, pedig egy fenéket, ha van párom akkor annak sem örülnék ha egy nő nyomulna mert a pletyka az meg olyan gyorsan terjed hogy csak na.. Hogy a csudában van hogy én még egy meleget sem nőt sem pasit sem győzködtem hogy ugyan próbálja már ki egy ellenkező neművel, vagy mondjuk velem.. Bocsánat ki kellett írnom ezt magamból
2021. márc. 21. 13:28
 3/24 anonim ***** válasza:
75%

Sok a lelki frusztált majom, akik nem képesek elmenni szakember segítségét kérni, mert ugye Magyarországon még mindig gáz, ha valaki pszichológushoz vagy pszichiáterhez jár. Pedig ráférne az összes homira. Szexfüggőség pl nagyon nagy %-ban van a homiknál, aminek az oka a gyerekkori traumák, nem kaptak elég szeretetet, illetve a kirekesztés a család és a környezet részéről. Teljesen elferdül a tudatalatti, amitől függők lesznek. Ugyanolyan, mint a drogozás és az alkoholizmus. Az össze függőség vége a keserűség és az egyedüllét. Ezért is van sok homár egyedül. Mert jó sok mindent ki kéne kezelni a fejekből, hogy felnőjenek és megkomolyodjanak. Gyerekeknek nem jár boldogság, csak felnőtt embereknek. Azért pedig meg is kell dolgozni. Fiatalok sem különbek ám az idősektől. Persze tisztelet a kivételnek. Önbizalmat nem a b*szásból kell szerezni. Akik abból nyerik minden erejüket, hát jó megcsömörlött vénemberek lesznek. :D Ugyanúgy fognak járni, mint akikről most te írsz.

Egyébként amit most leírtam, az a heterokra is értendő. Ott is ugyanúgy megy ezeknek a lelki roncsoknak a nyomulása, beteges szexmániája, stb. Férfi és nő egyaránt érintett.

2021. márc. 21. 13:32
 4/24 anonim ***** válasza:
74%

"Nem mozgok ebben a világban, ...."

Ahhoz képes azért eléggé foglalkoztathat a téma, ha ilyen sok forrásból tájékozódsz ebben a kérdésben.

2021. márc. 21. 13:54
 5/24 A kérdező kommentje:
Hát most konkrétan arról van szó, hogy egy kirándulóhelyről, amit nemrég fedeztem fel, megtudtam, hogy nem hivatalos nudista strand b*ziknak, és utánaolvastam.
2021. márc. 21. 14:09
 6/24 anonim ***** válasza:
65%

Ezt kikérem magamnak.Ha olyan kemény lenne a fogad mint a farkam,

csövestől a kukoricát.A másik,soha nem hajtok fiatalokra.Ők keresnek engem.

Gondolkodj mielőtt általánosítsz.

2021. márc. 21. 14:25
 7/24 anonim ***** válasza:
78%
6-os. Tudod van az a mondás, hogy kinek nem inge ne vegye magára. Akkor minek írsz. Mivel rád ez elvileg nem igaz, ezért nem kéne itt bizonygatni. Vagy tán tévedek? Kikéred magadnak? Ki vádolt meg téged? Erre írtam azt, hogy felkéne nőni. Fiatalok között is vannak függők. Idősek között is. Van mindegyikből kivétel. Az sem normális aki fiatalon idős f*szra vágyik, ahogyan az sem, hogy egy idős fiatallal van együtt. Maradjunk ennyiben. Mind a két részről beteges.
2021. márc. 21. 14:33
 8/24 A kérdező kommentje:
Fiatalok között is vannak függők, csak esetükben nem néz ki annyira szánalmasnak, mert ők még nem ráncos, petyhüdt vénemberek.
2021. márc. 21. 15:00
 9/24 Béla211 ***** válasza:
92%
Sokak szerint mi melegek sem vagyunk normálisak.
2021. márc. 21. 15:03
 10/24 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok meleg (igen, kibicként írtam ki ezt a kérdést), de semmi bajom nincs a melegekkel. Nekem is megvan a "nem normális" orientációm a magam módján, ez van, erről senki nem tehet. Nekem azzal van bajom, amikor valaki közterületen zavarja a másikat olyan dolgaival, ami rajta meg a párján kívül senkire nem tartozik. Most ha én horgászni akarok a Duna-parton, akkor nekem el kéne tűrnöm, hogy a 60+ éves öreg ott meztelenkedik meg húzogatja a másik ember nemi szervét?
2021. márc. 21. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!