Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerelmes vagyok a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, aki heteró. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Teljesen bele vagyok esve, félek attól is, hogy megérzi majd rajtam. Egyszerűen nem tudok aludni éjszakánként, mert folyton az jár a fejemben, hogy ez reménytelen, hiszen ő mint barát mindent, de tényleg mindent megtesz értem, viszont én meg gyengédebben kötődök hozzá és ez iszonyú fájdalmas. Sírok és szorongok esténként, teljesen felemészt belülről ez az egész. Gyűlölöm, hogy meleg vagyok, és az egész életemet emiatt egy rakás szerencsétlenségnek érzem.

Valaki mondjon valami okosat, nagyon könyörgök, mert én ebbe bele fogok rokkanni lelkileg :(

20/f

2021. márc. 21. 09:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak jó haverba szerettem bele, legjobb barátba nem. Vagy engedd el, vagy ismerkedj másokkal is, mást nem tudok mondani :/ 19/f
2021. márc. 21. 19:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy igaz barát sokkal többet ér mint egy feleség, vagy férj, vagy baszás.
2021. márc. 21. 20:23
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
Kedves kérdező, sajnos saját tapasztalatom alapján írom én is, hogy ebből nagyon nehéz jól kijönni. Én is szerelmes voltam a gimis legjobb barátomba, de aki hetero, az sajnos soha nem fogja tudni viszonozni az érzéseidet. De most is szerelmes vagyok, csak épp egy meleg barátomba, de én nem jövök be neki és sajnos ez is mérgezi a kapcsolatunkat. Az a baj, ha egy barátságban az egyik fél többet érez a másik iránt, akkor az a barátság előbb-utóbb meg fog szakadni, mert az a fél, aki többet érez, vagy bepróbálkozik és ettől lesz rosszabb a dolog, vagy nem próbálkozik be és csak egyre jobban őrlődik magában, ami előbb-utóbb felemészti lelkileg. Ezen csak az segít, ha nem találkoztok minden nap, ha bekerül az életedbe valaki más, aki iránt elkezdesz érzelmeket táplálni. Én csak azért mondom, hogy mondd el neki őszintén az érzéseidet, mert akkor legalább tudni fogja, miért változik meg a viselkedésed vele kapcsolatban. Itt is olvastam már történetet, hogy valaki csak megszakította a legjobb barátjával a kapcsolatot, mert ugyanebben a helyzetben volt, mint te, de a barátja semmit sem értett belőle, mert nem kapott infót. Te semmiképp ne tedd a legjobb barátoddal ezt, legyél őszinte vele, mindig az a legjobb út.
2021. márc. 21. 22:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Sz*r lesz jó sokáig, amíg ki nem szeretsz belőle sajnos

Amúgy mondd el neki. Több esélyes a dolog

Ha nem bírja elviselni, megszakítja veled a kapcsolatot és könnyebb lesz tovább lépni

Ha jól veszi le a dolgot, akkor pedig azzal segít, hogy végre elmondtad neki, nincs többé stressz. Persze így nehezebb lesz tovább lépni, de ebben is segíthet

2021. márc. 22. 01:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy ilyen jó barátod, aki még tudja is hogy meleg vagy és ennek ellenére elfogad és ennyire jó a viszonyotok akkor szerintem ne mondd el neki. Sokat vesztenél, ha egy ilyen barátot elbuknál, szerintem nem éri meg a rizikót. Nehéz lesz, de próbálj meg mást keresni.
2021. márc. 22. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!