Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, aki heteró. Mit tegyek?
Teljesen bele vagyok esve, félek attól is, hogy megérzi majd rajtam. Egyszerűen nem tudok aludni éjszakánként, mert folyton az jár a fejemben, hogy ez reménytelen, hiszen ő mint barát mindent, de tényleg mindent megtesz értem, viszont én meg gyengédebben kötődök hozzá és ez iszonyú fájdalmas. Sírok és szorongok esténként, teljesen felemészt belülről ez az egész. Gyűlölöm, hogy meleg vagyok, és az egész életemet emiatt egy rakás szerencsétlenségnek érzem.
Valaki mondjon valami okosat, nagyon könyörgök, mert én ebbe bele fogok rokkanni lelkileg :(
20/f
Sz*r lesz jó sokáig, amíg ki nem szeretsz belőle sajnos
Amúgy mondd el neki. Több esélyes a dolog
Ha nem bírja elviselni, megszakítja veled a kapcsolatot és könnyebb lesz tovább lépni
Ha jól veszi le a dolgot, akkor pedig azzal segít, hogy végre elmondtad neki, nincs többé stressz. Persze így nehezebb lesz tovább lépni, de ebben is segíthet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!