Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tiniként szexeltetek felnőtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiniként szexeltetek felnőtt férfival?

Figyelt kérdés

Azt anno ti szerettétek volna?

az az élmény akkor és utólag visszagondolva jó volt?

Esetleg tanultatok az idősebbtől valamit?

Akár szexben valamit, vagy annak a szabad megélésében?

2021. márc. 18. 14:37
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%
17 évesen igen
2021. márc. 18. 21:16
 12/31 anonim ***** válasza:
94%
Én 18 évesen feküdtem még le egy 29-30 éves sráccal. Eg, hármas szex volt és ő volt az első idősebb(hát ugye akkor hozzám képest) férfi akivel lefdküdtem. Nem volt túl sok tapasztalatom de nagyon jó volt. Nagyonszép és nagy farka volt, amire mikor ráültem emlékszem, hogy nagyon jó volt. Kb 10 perc után elment. Igazából sokat tanultam belőle magabiztosság szinten és, ami fontos volt még, hogy biztonságban éreztem magam, úgyhogy el tudtam engedni magam és őszintén élvezni a helyzetet.
2021. márc. 18. 22:14
 13/31 anonim ***** válasza:
83%

11 évesen, igen, igen és igen.

30/passzív

2021. márc. 18. 22:23
 14/31 anonim ***** válasza:
86%

Én nem szexeltem tiniként, kicsit bánom, de egyrészt rohadtul nem voltam vonzó akkoriban, másrészt pedig simán hoztam volna nagyon rossz döntéseket. Illetve a jelenlegi libidómat lehet kiéltem volna már akkor és nem lennék ennyire aktív szexuálisan 29 éves létemre.

Szerintem az a legfontosabb tiniként, hogy ne csak a farkával gondolkodjon az ember és ne ugorjon bele olyan helyzetekbe amiket később megbánhat vagy rosszabb esetben amik évekig/egy életre eltörnek benne valamit. Nehéz tinifejjel megbízható partnert találni, én 25 évesen is hoztam össze olyan szexrandit amit nem kellett volna, egy tinédzsernek pedig átlagosan még rosszabb az emberismerete és az önismerete szerintem. A lényeg az óvatosság, egy veled egykorúval jóval egyszerűbb tapasztalatot szerezni és ha elég magabiztos vagy akkor sima az út a felnőtt férfiak felé. :D

2021. márc. 18. 23:17
 15/31 anonim ***** válasza:
89%
A veled egykorú is ugyanúgy okozhat csalódást, attól hogy fiatalabb nem lesz megbízhatóbb.Ez egy elég unintelligens megnyilvánulás
2021. márc. 18. 23:47
 16/31 anonim ***** válasza:
63%

Egy veled egykorúval a legrosszabb esetben is inkább csak a bénázás megy, egy felnőtt férfi manipulálni is képes és jóval erőszakosabb tud lenni ha arról van szó.

Egy tinédzser kortársad sem fizikai előnyben, sem mentális előnyben nem lesz hozzád képest, jóval kisebb az esélye hogy durván kihasználja a helyzetet.

Nem azt mondom, hogy minden felnőtt aki tinivel kezd ki az egy beteg állat, hanem az esélyeket latolgattam.

Köszönöm a személyeskedő kommentet azért, remélem így már egy kicsit érthetőbb az álláspontom és kevésbé tűnik unintelligensnek. :D

2021. márc. 19. 00:54
 17/31 anonim ***** válasza:
97%

17 voltam mikor a szüleimnèl nyaralt egy baráti csalàd. Úgy alakult,hogy kettesbe maradtunk az akkor tesi tanàr apukával bő fél napra!

Na akkor volt részem először minden jóba!

2021. márc. 19. 04:27
 18/31 Istvan485 ***** válasza:
22%
En is szexeltem 18 eves lanyal 42 evesen!!!! Miert nem lehetne!!!!
2021. márc. 19. 05:35
 19/31 anonim ***** válasza:
27%
15 évesen vesztettem el, 22 alatt nem volt partnerem. Mit kezdjek egy kisfiúval?
2021. márc. 19. 07:10
 20/31 anonim ***** válasza:
66%
19-es más szemében pedig te voltál kisfiú. Undorító ez a hozzáállás.
2021. márc. 19. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!