Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tini srác és egy felnőtt viszonyáról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Mondjuk adott egy 16 éves kamasz srác és egy 30-as felnőtt fiatal férfi, mennyire elítélendő egy ilyen viszony?
(Ez csak elméleti kérdés, én nem vagyok sem tini, sem pedig 30-as :D)
2021. febr. 24. 08:25
2/30 anonim válasza:
Szerintem furcsa egy picit, de ha ők most úgy érzik jól magukat. Akkor felőlem.
4/30 anonim válasza:
számos ilyen eset van a világban hetero példával is
nyílván rizikósabb egy ilyen kapcsolatba belemenni de az is lehet hogy működhet, persze ez csak akkor derül ki ha megpróbálják
5/30 anonim válasza:
#4, te például szülőként jó szemmel néznéd, ha a 16 éves lányod egy 30 éves hapsival kavarna? szerintem nem
6/30 anonim válasza:
30 évesen lehetne annyi esze,hogy kiskorúval nem kezd. 18 után már kevésbé gáz..
7/30 anonim válasza:
#6, az a baj, hogy a mai világban sok a pedo, az meg a másik véglet, hogy sok fiatal olyan partnert keres magának, aki gyakorlatilag az apja lehetne, szerintem az se normális
9/30 anonim válasza:
7es: igen sok a pedo. mondjuk én azt a 40es 50es 60as korosztályra mondom inkább valamiért:D bár nagy részük amugy is gyerekes . de egy 16 éves azért gyerek, egy 18 éves is. 20 fölött már kb tudja az illető mit akar azt mondom,de ez is változó ,ahány ember..
10/30 anonim válasza:
Ha mindketten csak szexet akarnak egymástól akkor jól egymásra találtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!