Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy tini srác és egy felnőtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tini srác és egy felnőtt viszonyáról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Mondjuk adott egy 16 éves kamasz srác és egy 30-as felnőtt fiatal férfi, mennyire elítélendő egy ilyen viszony?

(Ez csak elméleti kérdés, én nem vagyok sem tini, sem pedig 30-as :D)

2021. febr. 24. 08:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
47%
persze vanak sok 40-es 50-es akik jól néznek ki,de van sok is aki nem, vagy rámenős és csúnya, de elvileg jól néz ki,az a kedvencem) persze nem kell nekik a saját korosztályuk ,mert tudják,hogy egyik se jönne be nekik, így marad a friss husi, meg a fiatalokat könnyebben at lehet verni, sok idős azt hiszi 40 felett
2021. febr. 24. 15:26
 22/30 anonim ***** válasza:
96%

Egyáltalán nem elítélendő, ha mindketten akarják.

Érzelmi kapcsolatnak mondjuk nem nagyon van jövője, de a másik, mehet.

2021. febr. 24. 15:43
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Én megmondom őszintén billegek a véleményemmel. Nem igazán olvastam utána és emiatt nehéz véleményt nyilvánítani. Alapvetően nem szeretek abszolút kijelentéseket tenni, én el tudom képzelni hogy ez egy működőképes dolog lehet amit nem szabad elítélni. De a másik oldalról azt érzem hogy nagy a felelősség a 30+-os félen, hogy ne éljen vissza a helyzettel.

Nehéz húzni egy vonalat hogy mikor érik meg egy felnőtt ember, főleg hogy vannak akik 50 évesen is éretlennek tűnnek. De pont emiatt el tudom képzelni, hogy valaki 16 évesen a koránál érettebb és egy támogató, odaadó idősebb partnerrel egy egészséges kapcsolatot tud kialakítani. Szóval bizonyos esetekben nem elítélendő de van ahol rezeg a léc.

2021. febr. 25. 05:45
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
En biztos nem feküdnék le egy kétszer olyan idős pasival mint én, de több barátom is idősebb pasival jár. Semmi gond nincs ezzel.
2021. febr. 25. 06:15
 25/30 kiváncsi Bp ***** válasza:
65%
Szivesen beszélgetnék tinivel igaz én idősebb vagyok.
2021. febr. 25. 08:04
 26/30 anonim ***** válasza:
93%
van ilyen
2021. febr. 25. 08:25
 27/30 anonim ***** válasza:
64%

Annyi itt a negatív,ítélkező vélemény.Mindenki meg fog öregedni,de nem

mindegy,hogyan.Ha vigyáz magára valaki ,meg sem mondod a korát.Ti is vágyni

fogtok egy fiatal fiúra,és a fiatalok is vágyhatnak idősebb pasikra a tapasztalat sokat számít.Sok fiatal srácom volt van is.Egy sem panaszkodott.

Valamikor ti ellenzők észre fogjátok venni,kiben van olyan kisugárzás

ami egy ilyen kapcsolathoz vezet.

2021. febr. 25. 12:44
 28/30 anonim ***** válasza:
77%
Szupi. Érezzék jól magukat, sexyk a meleg párok.
2021. febr. 25. 22:31
 29/30 anonim ***** válasza:
79%
rendszeresen kiverm egy 18 éves fiú farkát, semmi több, és hatalmast élvez. 17 múlt amikor először csináltam neki.50f.
2021. jún. 29. 08:11
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem gond, ha mindketten jól érzik magukat a kapcsolatban. Nekem is tetszene egy ilyen felállás.
okt. 11. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!