Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » MIT TETTEM? Mit csináljak? :'(

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIT TETTEM? Mit csináljak? :'(

Figyelt kérdés

Röstellem magam,megbántottam azt az embert,aki nekem a csillagokat jelentette az égből.

Mindent elrontottam.

Ma délután beszélgettünk és véletlenül az ő neve helyett egy másik srác nevét írtam. Ez úgy fordulhatott elő,hogy Instagramon előtte ezzel a sráccal beszélgettem rohamosabb ideig,de ez már 1 éve volt.

Szóval a névhibám miatt(jogosan!) megsértődött és elment pihenni.

Én pedig kétségbeestem.

Az Insta profilján volt egy kontakt,gondoltam ő a legjobb barátnője,aki tudja róla,hogy meleg.

És itt is hibáztam!

Akire ráírtam az a nővére volt, nem pedig a barátnője! :'(

Úgyhogy nem elég,hogy megbántottam,még miattam lehet a családja is kidobja,hiszen kiderült,hogy meleg.

Mai estém pokol lesz,sőt az sem biztos,hogy szóba áll még velem valaha.

Mindenekelőtt várok,míg rendezi magában a dolgokat,de utána?

Borzasztóan pikkel rám!

Elrontottam az életét annak az embernek,aki a legtöbbet jelentette számomra! :(

2021. márc. 16. 17:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
így jártál, azt tetted amit fentebb írtál
2021. márc. 16. 17:31
 2/18 anonim ***** válasza:
97%

Igen, a te estéd rossz lesz.

És az övé??

Mondjuk az meg más kérdés, hogy egy név-tévesztésért nem kéne ennyire bedurcizni.

2021. márc. 16. 17:39
 3/18 anonim válasza:
100%
Mint a gyerekek! Hány évesek vagytok?
2021. márc. 16. 17:40
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egész azért történt, mert fogtad magad és ahelyett, hogy türelmes lennél és időt adtál volna neki, elkezdtél a háta mögött szervezkedni.(azaz írni akartál a legjobb barátnőjének) Sose értettem, hogy honnan veszik az emberek a jogot, hogy ők majd számukra random emberek segítségét kérik-.- És még képes vagy te sirankozni? Ha nekem valaki elkezdené felkeresni a barátaim és nekik írogatni már elvágná magát. Szerintem engedd szépen el, így is elég bajt csináltál az önzőségeddel.
2021. márc. 16. 17:46
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
3. Aztán tényleg kiderül, hogy 15 vagy 20 évesek XD
2021. márc. 16. 17:48
 6/18 A kérdező kommentje:

#3 túl fiatalok.

#4 Igen,teljesen igazad van. :(

De mégis nem lenne rá mód,hogy valahogy levegyem a terhet róla?

Abban bízok,hogy a nővérét rátudja venni,hogy ne adja tovább ezt a szülőknek.

Azt pedig tudom,hogy kettőnk között mindennek vége,azonban jobban féltem őt,mintsem azt,hogy életem lehetőségét baltáztam el. :'(

2021. márc. 16. 17:49
 7/18 anonim ***** válasza:
56%

Barátom már nevezett az exe nevén, nem csináltam belőlle problémát, mert ez nem is az.

Hogy a vélt barátait keresgélted, az gáz.

Hagyd békén felecsd el.

Ha akar majd jelentkezik.

De szerintem amit te leírtál az nem szerelem,az irányába.

2021. márc. 16. 17:55
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal írj vagy inkább telefonálj neki, és magyarázd el, mi miért történt.

Nem olyan súlyos a dolog, és ha ő is szeret, megérti és megbocsát.

Én ugyan nem vagyok meleg, de ez heteróknál is nagyon gyakran előfordul.

Egyszer a vőlegényemet (ma már a férjem) véletlenül egy egyetemi társunk nevén szólítottam, akihez csak annyi közünk volt, hogy éppen együtt tanultunk mind a hárman vizsgára, de hamar tisztázódott a tévedés, és egy kis sértődésen kívül nagyobb baj nem lett belőle.

2021. márc. 16. 17:56
 9/18 A kérdező kommentje:

Sejtem,hogy mire gondolsz,de nincsen igazad.

Én avégett,hogy ne érje megkülönböztetve és megbélyegezve az ÉN HIBÁMBÓL a végsőkig is el tudnék menni!

Igazad van,azonban ez szerintem nálunk melegeknél bonyolultabb dolog.

Felejtsd el?

Azért ez nem olyan könnyű.

Ami biztos,hogy életem lehetőségét rontottam el,és úgy gondolom innentől kezdve az önértékelésem és az önbizalmam a béka segge alatt lesz.

Pár gondolat:

Most adok egy kis időt,aztán megkérdezem hogyan tovább,bár sajnos sok jót nem sejtek,hiszen miattam derült ki a titka,amely végett lehet meg lesz bélyegezve végérvényesen. :'(

Elrontottam egy ember jövőjét,egy emberét,akit mindennél jobban szerettem. :(

2021. márc. 16. 18:15
 10/18 anonim ***** válasza:
33%
ezt te rontottad el, minek munkálkodsz a háta mögött? a kis tizenéves kislányok csinálják ezt, lehet, hogy miattad oda az élete, vajon miért nem coming outolt eddig? lehet nem is akart, most kénytelen lesz és lehet emiatt sosem fogja visszakapni a régi életét, hagyjad békén, tettél már érte eleget, ne rontsad tovább a helyzetét
2021. márc. 16. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!