Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Innen ismertetek már meg meleg szexpartnert?
Figyelt kérdés
Jó volt? Jóba vagytok? Hány éves volt? Te mennyi?2021. márc. 15. 11:23
1/9 anonim válasza:
Igen. Többet is. Kb 5 éve járok fel. Minden évben volt valaki innen.
23 éves koromtól. Akik voltak azok 16 és 25 közöttiek voltak. Jó volt.
2/9 anonim válasza:
Egyszer kb 6 éve innen volt az első fiú akivel kipróbáltam a szexet. Azóta még 2x jött össze innen alkalmi partner. Igazából most is keresek de jelenleg nem túl könnyű.
28bi ffi
3/9 anonim válasza:
Igen. Az első szexpartnerem innen volt. 17 voltam ő meg 27. Nagyon aranyos volt. Normális. Nagyon sok hasznos tanácsot kaptam tőle amit tudtam a későbbi ismerkedésben használni. Szoktam vele néha beszélni a mai napig. Sőt még a korona előtt összefutottunk mert jó volt vele a szex is. Szóval igen ismertem meg innen srácot.
4/9 anonim válasza:
Itt vannak ari srácok,férfiak a gyiken
6/9 anonim válasza:
Aki társkeresőn nem talál
Az itt még nehezebben fog.
Itt nagyon sok a Titkos Aranka.
8/9 anonim válasza:
Innen?! A hét vicce. Pedig még csak hétfő van. :)
9/9 anonim válasza:
Én csak próbálok, mert szeretném kipróbálni pasival.
32Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!