Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi/meleg srácok, ért már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/meleg srácok, ért már erőszak vagy ilyesmi találkozó során?

Figyelt kérdés
Mert olvastam hogy pl valakit 3 srác várt a talin az 1 helyett és elgondolkoztam ezen. Nektek volt valaha ilyesmi? Mi volt? Hány évesen? Utána mit tettetek?
2021. márc. 14. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Velem nem, de pl az ex pasimmal igen. Ő gimisként ismerkedett és számtech órán is szabad foglalkozás közben. Egy osztálytársa meg látta mit ír, stb. A szünetben szólt neki, hogy ha nem szopja le akkor elmondja az osztályban. A pasim egy kis gebe srác volt a korához képest alacsony és nem mert semmit csinálni. Innentől viszont fokozódott a dolog. Kb naponta kellett megtegye és a nyári szünetben is át kellett járnia. Aztán sulit váltott emiatt. A srác amúgy azóta börtönben van valami erőszakos bűncselekmény miatt. Ezt az egyik volt osztálytársától tudja. Szóval vannak fura dolgok.
2021. márc. 14. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Hát nem tudom ez oda tartozik-e. A sráccal megbeszéltük, hogy nem mehet a számba. Miközben szoptam egyszer csak megfogta a fejem és vadul elkezdte dugni a szám. Mélyre lenyomta majd beleélvezett. Elég kellemetlen emlék és hiába nyomtam el magamtól visszaélt az erejével. Ez pl elég rossz emlék volt. Kb úgy éreztem mintha egy eszköz lennék. Megalázó volt.
2021. márc. 14. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

2-es:

Hasonló volt nekem is, de én ellöktem magamtól, és megkérdeztem, hogy mi a f-szt képzel magáról.

2021. márc. 14. 22:57
 4/4 fökapitany ***** válasza:
100%
Nekem volt. Volt,hogy csak szopás volt megbeszélve ,de aztán meg is dugott.
2021. ápr. 12. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!