Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tehetnek, hogy az elso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek, hogy az elso talalkozo elott ne parazzak?

Figyelt kérdés
Nagyon ritkan talalok partnert egyuttletre, de amikor talalok, akkor is 10-bol 9x mar beparazok a talalkozas elott es inkabb el sem megyek. Egyreszt ez magamnak is kellemetlen, mert nem tudom szabadon megelni a vagyaimat, masreszt a masik fellel szemben is egy kocsog vagyok, mert ez a visszavonulo spontan jon, tehat nem tudok rola elore szolni. A legnagyobb problemanak azt erzem, hogy idegenekrol van szo es toluk tartok, ha egy ismerosrol lenne szo - (akik kozul egy biszexet/meleget sem ismerek, foleg nem olyat, akivel kifejezetten jo lenne a kapcsolatot) - akkor nem lenne szerintem ilyen gondom, de ez nem opcio, szoval valahogy az idegenekkel kene talan kevesbe gyanakvonak lennem?
2020. szept. 24. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Én is így vagyok vele.

Első talin tiszta ideg vagyok, hogy most egyáltalán van-e értelme az egésznek, meg sokszor élőbe nem is jön be, aki neten igen, ezért többnyire csalódni szoktam.

De ami ennél is rosszabb, ha dugás után hiányérzetem van, vagy nem élveztem, és a srác meg rám van kattanva...

Ha gondolod, írj privátba és megbeszéljük. :)

2020. szept. 24. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szintén hasonló a helyzet.

Ha valaki tud írhatná a segítséget. Köszi!

2020. szept. 24. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt kéne megtudnotok, hogy valójában mitől féltek, és akkor azt leküzdeni, de azt semmi esetre sem csinálni kérdező, hogy megbeszélést talit amire nem mész el.
2020. szept. 24. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Ahogy az utolsó írja.

Ne úgy indulj neki a találkozónak, hogy na most egy nagy dugás lesz, vagy hogy épp a nagy Ő-vel találkozol, mert akkor koppansz ha mégsem az ami az elvárásod.

Beszéld meg a találkozót például egy kávézóban, meghívod egy kávéra, beszélgttek, közben pedig feloldódtok. Aztán a többi meg majd jön, hogy több is lehet-e belőle, vagy ennyi volt.

Én is így szoktam, de ez a lerázás, mármint hogy el sem mész az csak arra jó, hogy akiknek komoly a szándékuk és el is mennek a találkozóra ahol hoppon maradnak, elveszitek tőlük, még a reményt is.

Azért nincs már fent sok ismerősöm sem társkeresőn.

2020. szept. 24. 18:29
 5/5 anonim ***** válasza:
11%
Hány éves vagy? Találj ki előre kamut ki az akivel talizol. Ha ismerős jönne. Ez megoldás lehet. A para természetes, viszont el kell engedni.
2020. szept. 24. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!