Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még normális nem kamus , vékonyabb passzív srácok?
Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 09:34
11/15 anonim válasza:
Mint az előzőek is mutatják, a neten szinte csak debilek vannak. Szóval sok sikert!
12/15 anonim válasza:
Kár volt megszólalnom.
Sajnálom,hogy leírtam a véleményem.
Szép napot!
13/15 anonim válasza:
Kb ugyanakkora energiával kerestem egy időben csinos vékony lányt és fiút, előbb dugtam meg 10 lányt mint egyetlen passzív fiút. Mindegyik félős, kamus, eltűnős lúzer volt, pedig már fizettem és utaztam is volna. Aztán feladtam. Csak kiváncsiság volt, marandak a lányok.
14/15 anonim válasza:
Szerintem azért vannak. Lehet találni normális srácot. A gond inkább az, hogy 5-6 tali után eltűnnek mert újra vágynak. Azzal nem is lenne gond hisz az új mindig izgi, de közbe a régit is érdemes megtartani:)
15/15 anonim válasza:
Én 32 éves magas férfias passzív Győri srác vagyok.
Írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!