Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még normális nem kamus , vékonyabb passzív srácok?
Ki a balfasz?
Én egy intelligens,értelmes,sportos srácnak tartom magam irtózatosan nagy szívvel.
Mindig magam adom,sosem álcázom magam.
ELTE-re járok,szóval még agyam is van.
Azonban az emberek 90%-a az interneten a képcserénél tovább nem mer menni,a vírus miatt pedig a normális ismerkedés kizárt.
Így nem könnyű...
/22,aktív/
6-os, ha kiszűröd hogy kinek válaszolsz, kivel képcserézel, akkor nincs ilyen probléma. A járvány szinte semennyire se befolyásolja az ismerkedést, ugyan úgy vannak randijaim mint a vírus előtt (meleg ismerőseimnek is szintén), ráadásul nem is egyéjszakás kalandok voltak azok a randik. A melegek nagy része csak panaszkodni tud hogy mindenki csak kamus, de ha csak panaszkodnak akkor ne csodálkozzanak hogy nem találnak senkit.
18/f
Minden tisztelettel,én akkor is eddig csak rossz példával találkoztam,pedig próbálkozom.
A "kiszűröm" dologról pedig annyit,hogy egy levélváltás után honnan tudnám előre,hogy ha majd eljutunk a randi kérdéséig ott meg meghal a dolog?
Szóval nem panaszkodni akartam,hanem leírtam,én "hogy jártam",és hogy szerintem nehéz.
#6 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!