Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi az oka, hogy nem merted...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy nem merted még kipróbálni fiúként pasival? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sok olyan van itt, akik 20 éves körüliek, de vannak idősebbek is akik vágynak rá, de nem merik rászánni magukat. Miért?

Most ha eltekintünk a pandémiától, felmész a fővárosba, vannak szexmozik, meleg szaunák, meleg szórakozóhelyek stb. Vidékről felmész, a kutya sem ismer rád, azt sem tudják ki vagy és honnan, akkor miért féltek?

Kicsi a lebukás esélye.

Légyszi kort is írjatok.

2021. márc. 11. 19:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
1-es vagyok. Kedves 10-es mi a gyanús? Az hogy nem osztogatom a képem? Amúgy megfigyeltem, hogy a bi srácok testre és farokra izgulnak. A melegnek meg arc is nagyon fontos. Nem vagyok ronda, se szépfiú. Átlagos vagyok. Ápolt, normális ruhákkal és vágyakkal. Azonban nem akarom az arcom kiadni. Ennyi. A fiús kaland nekem csak szex. Semmi több. :)
2021. márc. 11. 20:14
 12/15 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon félted magad:) mondjuk az ember sokszor hitegeti magát:) "avagy a kíváncsi heteró.:D

most már megvagy ki vagy:D

2021. márc. 11. 20:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
az 1-es nekem is ismerős 12-es. volt vele dolgom (B):))
2021. márc. 11. 20:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem költöztem el otthonról, nem mertem találkozni a lebukás miatt, főleg mert vidéki vagyok.
2021. márc. 12. 00:27
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert vannak, akik nem szaunákban, szexmozikban, pláza WC-ben, vagy glory holeban ismerkednének, hanem valami értelmesre, többre vágynak.

Netes társkereső kilőve, kamus,gyáva emberek hada, meg a kíváncsi apukák,akiknek ugye hely nincs, de szex az kéne.

Meg lehetne számolni, 100 -ból hány olyan ember van, aki pl találkozna is, ha addig jutnak a beszélgetésben. Mert vagy ghosting,vagy utolsó percben lemondja..

2021. márc. 12. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!