Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns srácok között miért nincsenek igazán fiatalok?
Köszi a sok választ. Nem, nincsenek aránytalanul magas elvárásaim. Sőt abba a hibába se estem, hogy elképzelek mindent, mert tudom, hogy a fantázia és a valóság tök más. Eskü értelmesen állok a témához. A realitás talaján maradva. Nekem pl csak az a lényeg, hogy testre bejöjjön a másik és persze ÉRTELMES legyen és hát mint írtam jó lenne ha fiatal lenne. Ez szerintem nem aránytalanul sok.
A 10-es kommentelőn jót nevettem. Amit leírtál a tipik események. Elkezdesz dumálni valakivel és aztán jön a linkeskedés, nem ér rá, stb. Én tudom mit akarok és mit nem. Lehet ez gond. Ja és egyenes is vagyok és megmondom ha valami nem oké. Talán a baj az hogy ehhez a többség nem szokott hozzá, mert nem ez van. Hanem kamu képek, link emberek, kanosan még író majd eltűnő, fantáziálgató emberek.
Én nem ilyen vagyok. Igaz olyan se aki csak kritizál meg beszól. Nem látom értelmét. Az értelmes kommunikáció híve vagyok. A BDSM is egy játék szerintem amiben szabályok mellett nyújtunk egymásnak élvezetet. Azonban a tapasztalat eddig az hogy ezt sokan nem így képzelik el.
Szerintem az összes beszólás 1 felhasználó :D Amúgy kicsit lehet túl nagyot álmodtál. Mármint értelem, jó külső, azonos vágyak, stb. Valamit el kell engedni, mert kicsi az esély egybe mindre.
Egy szintén slave srác;)
Szerintem kedves fiú vagy.
Nem baj,ha tudod,hogy mit akarsz.
Sub nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!