Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Domináns srácok között miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns srácok között miért nincsenek igazán fiatalok?

Figyelt kérdés
Mindig csak 30 felettieket láttam vagy olyat aki túl komolyan gondolta, míg én csak kíváncsi vagyok pl. Nektek mi a tapasztalat?

2021. márc. 11. 16:38
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%

Mit értesz túl komoly alatt?

Én pl ismerkedni szeretnék,aztán találka,majd lesz ami lesz.

Kinőttem már a képcserés marhaságból.

Most evégett én domináns vagyok? :D

Én a túloldalról(én vagyok az aktív,unit/passzívot keresek,sőt,inkább csak egy értelmes srácot :D) azt látom,hogy a fiatalok töketlenek,és 90%-uk recskára játszik,de tovább nem megy.

Pechemre nekem a fiatalabbak jönnek be,úgyhogy azért reménykedem.

Nem tudom ez tapasztalat e,de gondoltam lekörmölöm. :P

/22,aktív/

2021. márc. 11. 16:45
 2/24 A kérdező kommentje:

Hát én csak kipróbálnám a megalázottságot, de tudom miket akarok és mit nem. Pl: nem dughat meg

Illetve nem szadistát keresek. Nem akarok arcképet se kiadni mert nem hiszem hogy az arc a döntő ebben. Ilyesmik. Nem gondolom, hogy túl macerás lennék. Egyszerűen tudatos ami tudom kissé ellentmondás ha alárendelt akarok lenni, de így van.

2021. márc. 11. 16:54
 3/24 anonim ***** válasza:
95%
arckép nélkül nehéz lesz a tali, persze nem lehetetlen, íjhh
2021. márc. 11. 16:56
 4/24 A kérdező kommentje:
Akinek nem vagyok túl macerás és izgalmasnak találnak bevezetni az írhat.:)
2021. márc. 11. 17:29
 5/24 anonim ***** válasza:
93%
Mert ahoz szexuálisan be kell érni, évek és a rutin teszi a dómot, akinek nincs sok tapasztalata hiába akar nem tud az lenni.
2021. márc. 11. 17:32
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Tehát nem akarsz arcot mutatni és nem érdekel a dugás, hát azért ez egy szexuális kategóriában elég érdekes, nem tudom hol van még rajtad lyuk, de a legtöbb férfinál csak ezen a két helyen.
2021. márc. 11. 17:34
 7/24 anonim ***** válasza:
98%

Csak aztán nehogy kifogj egy olyat mint én. A srác miután megkötött mindent amit mondtam, hogy nem akarom megtett velem. Ahelyett hogy az jött volna amit akarok. Utólag tudom, hogy ez izgatta és ezért kérdezte a tabuimat.

Hiába "kértem", hogy hagyja abba nem tette. Betömte a szám és folytatta. Életem első élménye volt ilyen témában. Gyötrelmes 3 óra...Azóta is félek az első találkozóknál de már felkészült vagyok.

A srác amúgy 23 éves volt. Teljesen normális srácnak tűnt. Gazdag volt a ruhái és a stílusa alapján. Egy szobát "órákra" bérelve volt a talink. Így visszakutatni se volt esélyem, mert én vettem ki a szobát és ő meg élőben adta a pénzt, kérte, hogy én intézzem. Utólag értem miért, mert így visszakutatni se lehetett volna ki ő. Meg amúgy se mentem rendőrségre hiába volt tulajdonképpen erőszak. Nagyon megviselt lelkileg a dolog. Miközben sírtam ő összepakolt, majd a legvégén eloldozott és ott hagyott a szobában. Nem szoktam erről mesélni meg semmi, de a kérdés most felidézte az emlékeimet. Természetesen a profilja törölve volt mire beléptem...

2021. márc. 11. 17:38
 8/24 anonim ***** válasza:
92%

Az előttem szóló srácok kommentjére még reagálok.

1. Nem csak a kor hozhatja meg. Találkoztam én fiatal domináns roma sráccal aki 19 volt.

2. Nem baj ha nem adsz ki egyből arcképet, de valóban alap dolog, de van aki így is belemegy ha tetszik neki minden más és ha azt megmutatod és a vágyaid passzolnak. Ne foglalkozz azzal, ha beszólogatnak. Van alapja a beszólásnak de ettől még a te dolgod hogy miként próbálkozol. Max nehezebb dolgod lesz, de amúgy BDSM témában én se szívesen adok ki. Sima meleg/bi témában csak...

2021. márc. 11. 17:40
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Már úgy elképzeltél mindent

Hogy ennek már csak csalódás lehet a vége.

Enyire nem lehet ki kötni dolgokat, az az teheted, de ebben élvezet már nem lesz.

2021. márc. 11. 17:41
 10/24 anonim ***** válasza:
93%
Jsjj hát ezt sem szeretnék még azt sem, de nyávogni meg hisztizni azt nagyon. Ja meg talizni is off mert félős vagyok meg oltári kamus de jó lenne valaki olyan nagyon, jajj nem is tudom mit is akarok ám.....
2021. márc. 11. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!