Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli passzívoknak,melyik korosztálynál vannak a legjobb esélyeik?
Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 13:35
1/11 A kérdező kommentje:
Inkább a korban hasonlóakhoz,vagy az idősebb 40-es,50-es generációban érdemesebb keresgélni?
2021. márc. 10. 13:38
2/11 anonim válasza:
Én a 26 évemmel a 30-40 közöttieket szeretem.
4/11 anonim válasza:
Bár melyik megfelel,csak vágj bele!
5/11 anonim válasza:
Én 45 évesen tök szívesen vennék egy 35-40 éves pasit!!!
6/11 anonim válasza:
30felett a passzívoknak már igen nehéz, ha csak nem Adonis vagy.
35 fölött érdemes keresgélni
7/11 A kérdező kommentje:
32 vagyok.
2021. márc. 10. 20:22
9/11 anonim válasza:
Nem igazán léteznek egységesen viselkedő, gondolkodó, egyforma ízlésű korosztályok. Az egyes emberek keveset változnak 25 és 45 éves koruk között, tehát nincs lényegesen kisebb a különbség az egyes emberek között, mint az egyforma korú csoportokba sorolt emberek modális jellemű elemei között.
10/11 anonim válasza:
Szerintem sem korosztály-, hanem emberfüggö a dolog. Kinek mi tetszik....Nekem pl. nálam jóval fiatalabb barátom van, és ö szedett össze engem. Neki én tetszettem. Persze nekem is ö tetszett. Nem az évei tetszettek, hanem az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!